Βιβλιο

4 βιβλία για να διαβάσετε και να χαρίσετε φέτος από τις εκδόσεις Αρμός

Βιβλία για τα Χριστούγεννα, σελίδες για το νέο έτος

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 853
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι διαβάζει ένα βιβλίο.
© Pexels

Εκδόσεις Αρμός: Τέσσερα βιβλία για να διαβάσετε και να χαρίσετε στους αγαπημένους σας τα Χριστούγεννα

Ήρθε εκείνη η εποχή του χρόνου που η ανάγνωση ενός βιβλίου δεν είναι μόνο επιθυμία, αλλά και βαθιά ανάγκη. Ένα βιβλίο μπορεί να ξεκλειδώσει το συναίσθημα, τη σκέψη, τη μνήμη αλλά και τη γεύση. Οι Εκδόσεις Αρμός προτείνουν 4 βιβλία για να κάνετε δώρο σ’ αυτούς που αγαπάτε.

Τα τυριά της Ελλάδας του Ηλία Μαμαλάκη

Τα τυριά της Ελλάδας του Ηλία Μαμαλάκη

Ένα γευστικό ταξίδι στον δρόμο και στην ιστορία του τυριού! Τυριά από ολόκληρη την Ελλάδα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Ο Ηλίας Μαμαλάκης λατρεύει το τυρί και καταγράφει τα τυριά της Ελλάδας, τυριά με περίεργα ονόματα, αναλύει τη σύστασή τους, τον τρόπο παραγωγής, την ωρίμανση και  φυσικά τον τρόπο κατανάλωσης.

Γιατί Ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ;

Γιατί Ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ;

Ο κορυφαίος ψυχοθεραπευτής Ματθαίος Γιωσαφάτ απαντά με κατανοητό τρόπο στην Βίκυ Φλέσσα για φλέγοντα θέματα σχετικά με τον έρωτα, το γάμο, την ανατροφή των παιδιών, τις σχέσεις μας με τους άλλους και τον ψυχικό μας βίο.

 

Το βουνό των Ναζί του Αριέλ Λεκαδίτη

Το βουνό των Ναζί του Αριέλ Λεκαδίτη

Ένα οδοιπορικό του Αριέλ Λεκαδίτη στη Φωλιά του Αετού, το «ησυχαστήριο» του Αδόλφου. Εκεί που ο Χίτλερ δέχτηκε διπλωμάτες και προσωπικότητες της εποχής ή πήρε αποφάσεις και κατέστρωσε ανηλεή σχέδια εξόντωσης χωρών, λαών και μειονοτήτων. Ένα πρωτότυπο ιστορικό και κοινωνικό δοκίμιο που διασυνδέει την γεωγραφία με την ιστορία και την άνοδο του εθνικοσοσιαλισμού ως πολιτικού φαινομένου με τις ρίζες του αντισημιτισμού.

Σταυραδέρφια του Ernst Haffner

Τα Σταυραδέρφια είναι η ιστορία μιας εφηβικής συμμορίας, ένα συναρπαστικό και σημαντικό μυθιστόρημα. Η ιστορία του Χάφνερ εμβαθύνει στον παράνομο υπόκοσμο του Βερολίνου τις παραμονές της ανόδου του Χίτλερ στην εξουσία. Το βιβλίο πρωτοεκδόθηκε το 1932 και απαγορεύτηκε και κάηκε από τους Ναζί ένα χρόνο αργότερα.

Σταυραδέρφια του Ernst Haffner

Κυκλοφορούν σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Αρμός. Με αγορές άνω των 20€ δωρεάν μεταφορικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ