Βιβλιο

Στοκχόλμη, μεσιέ; Όσλο, μαντάμ!

Διαγωνισμός με έπαθλο πενταήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Σκανδιναβία από το Μεταίχμιο

karathanos.jpg
Δημήτρης Καραθάνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
32103-71632.jpg

Εξιχνιάζεις κι εσύ ηδονικά τους εξοχικούς γρίφους της Camilla Lackberg; Συγκαταλέγεσαι στις στρατιές των εξαρτημένων στο σκληρό σασπένς του Jo Nesbo; Εντρυφάς διαχρονικά στη σειριακή εγκληματική δίνη του Arne Dahl; Περίμενες στωικά την υπομονή σου να επιβραβευθεί, με νέες μεταφράσεις του περιώνυμου Arnaldur Indridason; Αγαλλιάζεις καταμετρώντας τους τίτλους της νεοσύλλεκτης σκανδιναβικής συνομοταξίας αποτελούμενης από τους Karin Fossum, Liza Marklund, Asa Larsson και Johan Theorin;

Όχι; Δεν πειράζει, μη σκοτίζεσαι! Διότι ακόμη και με 50% επιτυχία στο κουίζ, μπαίνεις στην κλήρωση. Γιατί να μην το δοκιμάσεις; Οχτώ ερωτήματα που προϋποθέτουν μια στοιχειώδη γνώση του αντικειμένου, αλλά τα οποία οπωσδήποτε μπορούν να απαντηθούν με επισταμένο σεργιάνι στις μηχανές αναζήτησης ή χάρη στη βοήθεια ενημερωμένων φίλων, απευθύνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο στους αναγνώστες που επιθυμούν να διεκδικήσουν ένα πενταήμερο ταξίδι στη Στοκχόλμη και στο Όσλο, με τα αεροπορικά εισιτήρια και τα έξοδα διαμονής εξασφαλισμένα.

Οι νικητές θα είναι δύο, αλλά έχε υπόψη πως ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής θα κερδίσουν εξίσου πλουσιοπάροχα δώρα, καθώς προσφέρονται διαλεχτά βιβλία, αξίας 200 και 100 ευρώ αντίστοιχα, από τον ευρύτατο κατάλογο σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας του εκδοτικού οίκου.

Ανακεφαλαιώνοντας, για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό πρέπει να απαντήσεις με σωστό ή λάθος σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τους νέους τίτλους της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας του Μεταίχμιου. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου πρέπει να έχεις τουλάχιστον τέσσερις σωστές απαντήσεις. Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Ιανουαρίου 2013.

Διάβασε εδώ την ανακοίνωση.

Δες εδώ τις ερωτήσεις του διαγωνισμού.

Πάτησε εδώ για να συμπληρώσεις τη φόρμα του διαγωνισμού και για να απαντήσεις στις ερωτήσεις.

Τα βιβλία που σχετίζονται με τον διαγωνισμό είναι:

1. Ο χιονάνθρωπος του Jo Nesbo

2. Βουβή κραυγή της Karin Fossum

3. Σε ζωντανή μετάδοση της Camilla Lackberg

4. Studio sex της Liza Marklund

5. Λευκή νύχτα της Asa Larsson

6. Αντίλαλοι νεκρών του Johan Theorin

7. Τα μπλουζ της Ευρώπης του Arne Dahl

8. Η σιωπή του τάφου του Arnaldur Indridason

Τα ονόματα των τυχερών που θα αναδείξει η κλήρωση θα αναρτηθούν στον δικτυακό τόπο των εκδόσεων την 1η Φεβρουαρίου 2013. Το ταξίδι είναι προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου NORDIX.

n

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ