Θεατρο - Οπερα

Ακροάσεις για τα musical «My Fair Lady» και «Matilda»

Η Θέμιδα Μαρσέλλου και οι συνεργάτες της ανακοινώνουν ακροάσεις για ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές, άνδρες και γυναίκες, 18 – 35 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ακροάσεις για τα musical "MY FAIR LADY"  και "MATILDA THE MUSICAL”

Θέατρο Παλλάς: Ακροάσεις για τα musical «My Fair Lady» και «Matilda»

Ακροάσεις για ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές, άνδρες και γυναίκες, 18 – 35 ετών, με υψηλό επίπεδο στο τραγούδι και το χορό, θα πραγματοποιηθούν από τη Θέμιδα Μαρσέλλου και τους συνεργάτες της, για τα μιούζικαλ Ωραία μου Κυρία "MY FAIR LADY" σε κείμενο - στίχους του Alan Jay Lerner καιμουσική του Frederick Loewe και “MATILDA THE MUSICAL” του Roald Dahl, σε κείμενο του Dennis Kelly και μουσική και στίχους του Tim Minchin, που θα ανέβουν μέσα στη θεατρική περίοδο 2024-2025 στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

  • Να έχουν μαζί τους βιογραφικό και μια πρόσφατη φωτογραφία (πορτρέτο).
  • Να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια για το χορό.
  • Να έχουν προετοιμάσει δύο τραγούδια από μιούζικαλ της επιλογής τους και να έχουν μαζί τους τη συνοδεία των τραγουδιών (καραόκε) σε στικάκι ή μουσικό συνοδό. 

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο 6975710071, καθημερινά από τη Δευτέρα 27-5-2024 μέχρι και την Κυριακή 2-6-2024, από τις 11.00 έως τις 17.00.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τραβιάτα" από την ΕΛΣ στο Ηρώδειο
Το καλοκαίρι 2024 σε ΕΛΣ, Μέγαρο, Πειραιά και στα ανοιχτά θέατρα της Αθήνας

«Τραβιάτα», «Κάρμεν» και «Σαρλότ» από την ΕΛΣ, «Τι οφείλουμε στη Δημοκρατία» από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το Φεστιβάλ Αθηνών, οι «Κουταλιανοί» στο Μέγαρο κ.ά.

Όλοι κοιτούν το σαπούνι. Από αριστερά: Αναστάσης Γεωργούλας, Αρετή Πολυμενίδη, Δημήτρης Λώλης, Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος. © Γιώργος Μάνος
Το Σαπούνι: Μια ωδή στην ελαφρότητα με τον τρόπο των ντανταϊστών

Το έργο του Φρανσίς Πονζ παρουσιάστηκε από τη νεοσύστατη ομάδα Πλατς τον περασμένο χειμώνα στην «Κάμιρος» και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη πριν λίγες μέρες. Επιστρέφει στην Αθήνα τον χειμώνα.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.