Θεατρο - Οπερα

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σ’ εσάς που με ακούτε»

Προσωπικές ιστορίες που «ακουμπούν» στην έντονη επιθυμία όλων των ανθρώπων του κόσμου για ελευθερία, ισότητα και ουσιαστική αποδοχή της διαφορετικότητας

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Διαγωνισμός ATHENS VOICE: 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σ’ εσάς που με ακούτε» στο Αμφιθέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου

Μετά από δυο απόλυτα πετυχημένες σεζόν με συνεχόμενα sold out και εξαιρετικές κριτικές, η παράσταση του ΚΘΒΕ «Σ’ εσάς που με ακούτε» θα παρουσιαστεί στην Αθήνα, σε συμπαραγωγή με τον πολιτιστικό οργανισμό «Λυκόφως».

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το επίκαιρο και βαθιά πολιτικό κείμενο της Λούλας Αναγνωστάκη σε μια πρωτότυπη σκηνοθεσία του Χρήστου Θεοδωρίδη στο Αμφιθέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου, από το Σάββατο 11 έως την Κυριακή 26 Μαΐου.

Προσωπικές ιστορίες που «ακουμπούν» στην έντονη επιθυμία όλων των ανθρώπων του κόσμου για ελευθερία, ισότητα και ουσιαστική αποδοχή της διαφορετικότητας. Πρόκειται για μια παράσταση που προκαλεί πάντα ενδιαφέρουσες συζητήσεις και θίγει ζητήματα διαχρονικά, βαθιά πολιτικά με τον άνθρωπο στο επίκεντρο να παλεύει και να διεκδικεί τα αυτονόητα.

Δεν φοβάμαι πια…

*Η παράσταση είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 13 ετών.

Διαγωνισμός
Η ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 15 τυχερούς να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σ’ εσάς που με ακούτε» το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στις 21.00 στο Αμφιθέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου.
Στείλτε e-mail στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας γράφοντας στο θέμα «Σ’ εσάς που με ακούτε» μέχρι την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 16.00.
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό e-mail.