Θεατρο - Οπερα

Ο Tom Holland θα υποδυθεί τον Ρωμαίο δίπλα στην Ιουλιέτα Francesca Amewudah-Rivers

Η μαύρη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην κλασική τραγωδία

62224-137655.jpg
Newsroom
19’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Tom Holland θα υποδυθεί τον Ρωμαίο δίπλα στην Francesca Amewudah-Rivers
Ο Tom Holland θα υποδυθεί τον Ρωμαίο σε θέατρο του Λονδίνου το καλοκαίρι © ΕΡΑ/ALLISON DINNER

Ο Tom Holland και η Francesca Amewudah-Rivers θα πρωταγωνιστήσουν στο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Λονδίνο

Η εταιρεία Jamie Lloyd Company ανακοίνωσε σήμερα το πλήρες καστ για την επερχόμενη παραγωγή της West End του «Ρωμαίου και της Ιουλιέτας», με την ανερχόμενη ηθοποιό Francesca Amewudah-Rivers να επιβεβαιώνεται ως Ιουλιέτα δίπλα στον Ρωμαίο Tom Holland.

Tom Holland’s Romeo Finds His Juliet In Brit Newcomer Francesca Amewudah-Rivers

Ο «Ρωμαίος και η Ιουλιέτα» ξεκινάει την Πέμπτη 23 Μαΐου στο Λονδίνο

Στην αναμενόμενη παράσταση που θα σκηνοθετήσει ο Jamie Lloyd θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Freema Agyeman (The Nurse), Michael Balogun (Friar Laurence), Tomiwa Edun (Capulet), Mia Jerome (Montague), Daniel Quinn-Toye (Count Paris), Ray Sesay (Tybalt), Nima Taleghani (Benvolio) και Joshua-Alexander Williams (Mercutio).

Ο «Ρωμαίος και η Ιουλιέτα» ανοίγει στο Duke of York's Theatre την Πέμπτη 23 Μαΐου και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 3 Αυγούστου.

Η Amewudah-Rivers εμφανίστηκε στο παρελθόν σε δύο σεζόν της σειράς του BBC «Bad Education» και σε τρεις ταινίες μικρού μήκους. Έχει εμπειρία στη σκηνή σε διάσημα θέατρα όπως το Globe και το Lyric Hammersmith μεταξύ άλλων χώρων. Η Daily Mail είχε προβλέψει το casting της τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Tom Holland δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνουμε το καστ μας για το Romeo and Juliet. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και ξέρω ότι θα δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό μαζί».

Η Francesca Amewudah-Rivers πρόσθεσε: «Είμαι τόσο ευγνώμων που θα κάνω το ντεμπούτο μου στο West End ως Ιουλιέτα με την εταιρεία The Jamie Lloyd Company. Είναι όνειρο να συμμετάσχω σε αυτήν την ομάδα απίθανων καλλιτεχνών με τον Jamie στο τιμόνι. Είμαι ενθουσιασμένη που θα φέρω φρέσκια ενέργεια σε αυτή την ιστορία δίπλα στον Τομ και θα καλωσορίσω νέο κοινό στο θέατρο».

Ο Jamie Lloyd σχολίασε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που παρουσιάζω το καταπληκτικό καστ που θα ενωθεί με τον απίστευτο Tom Holland στο Romeo & Juliet, συμπεριλαμβανομένης της Francesca Amewudah-Rivers - μιας εξαιρετικής νεαρής καλλιτέχνιδας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ