Θεατρο - Οπερα

«Η Συναναστροφή» της Λούλας Αναγνωστάκη στο Θέατρο ΕΛΕΡ

Σε σκηνοθεσία-δραματουργική επεξεργασία Ρούλας Πατεράκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τον Δεκέμβριο στο θέατρο «Ελέρ» η «Συναναστροφή»
Τον Δεκέμβριο στο θέατρο «Ελέρ» η «Συναναστροφή»

«Η Συναναστροφή» της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία-δραματουργική επεξεργασία Ρούλας Πατεράκη, στο Θέατρο ΕΛΕΡ

«Η Συναναστροφή» της Λούλας Αναγνωστάκη ανεβαίνει σε σκηνοθεσία–δραματουργική επεξεργασία Ρούλας Πατεράκη και με τίτλο «Η Συναναστροφή, σε βλέπω να έρχεσαι», σε παραγωγή της Καλλιτεχνικής Ομάδας «Kentro».

Το έργο κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου 2022 στο Θέατρο ΕΛΕΡ (Φρυνίχου 10, Πλάκα) και θα παρουσιαστεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Η Ρούλα Πατεράκη, μετά την επιτυχία των παραστάσεων «Θα γίνει ανταλλαγή;» στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός 2022», καταπιάνεται με ένα σπουδαίο έργο της Λούλας Αναγνωστάκη που δεν παρουσιάζεται συχνά στη θεατρική σκηνή.

Ο τσεχωφικός κόσμος της «Συναναστροφής» αποκαλύπτεται μέσα από τις εύθραυστες, διφορούμενες σχέσεις δύο αδελφών, της Όλγας και της Βασιλικής, μια νύχτα που δέχονται μυστηριώδεις επισκέψεις.

Πρόθεση της παράστασης είναι να καταδείξει έναν κόσμο προσώπων και ιστορικών στιγμών, ο οποίος –μέσα απ’ τις συγκρούσεις και τις ανατροπές του παρελθόντος- σημάδεψε και εξακολουθεί να σημαδεύει το παρόν. Οι ήρωες της Αναγνωστάκη, μέσα στο δράμα τους, βλέπουν από το παράθυρο το αμείλικτο τοπίο του χιονιού την ώρα που το χιόνι λιώνει μέσα στο σαλόνι τους.

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Ευανθία Κουρμούλη, Νάντια Μουρούζη, Ελένη Παργινού, Κώστας Σερίφης, Τασία Σοφιανίδου, Γιώργος Φριντζήλας.

Η παράσταση πραγματοποιείται με την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

H Καλλιτεχνική Ομάδα «Kentro» στο διαδίκτυο:
Site:
 www.omadakentro.com
Facebook: https://www.facebook.com/omadakentro

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ