Θεατρο - Οπερα

Μπρόντγουεϊ: Με εμβολιασμένους και μάσκες οι παραστάσεις

Οι εξαιρέσεις που ανακοίνωσε το Μπρόντγουεϊ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αφίσες παραστάσεων του Broadway στη Νέα Υόρκη
Αφίσες παραστάσεων του Broadway στη Νέα Υόρκη © EPA / JUSTIN LANE

Μπρόντγουεϊ: H ανακοίνωση για την επαναλειτουργία των θεάτρων με εμβολιασμένους και μάσκες οι παραστάσεις.

Την επανέναρξη των παραστάσεων από τον Σεπτέμβριο με παραστάσεις στις οποίες θα μπορούν να βρεθούν πολίτες που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού ανακοίνωσε το Μπρόντγουεϊ.

Συγκεκριμένα, «τα 41 θέατρα του Μπρόντγουεϊ στη Νέα Υόρκη θα απαιτούν τον εμβολιασμό των θεατών, όπως και των καλλιτεχνών, των ομάδων στα παρασκήνια και του προσωπικού του θεάτρου, για όλες τις παραστάσεις», αναφέρει η Broadway League, σημειώνοντας ότι η πολιτική αυτή θα εφαρμόζεται έως τις 31 Οκτωβρίου.

Ακόμη, το κοινό θα πρέπει να φοράει μάσκα, εκτός των ωρών των γευμάτων, «σε ειδικούς χώρους». Μοναδικές εξαιρέσεις στην υποχρέωση εμβολιασμού θα αποτελούν τα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών, ορισμένοι ιατρικοί λόγοι «ή μια θρησκευτική πίστη που εμποδίζει τον εμβολιασμό», όμως σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να προσκομίζουν ένα αρνητικό τεστ Covid.

Τα περισσότερα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ επιστρέφουν στη σκηνή από τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Η επαναλειτουργία των θεάτρων να αναμένεται να διαρκέσει όλο το φθινόπωρο. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το «Springsteen à Broadway», που έχει ήδη ξεκινήσει, απευθύνεται επίσης σε κοινό που έχει εμβολιαστεί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ