Θεατρο - Οπερα

«Οιδίπους Τύραννος»: Τελευταίες οδηγίες Μαρκουλάκη πριν την παράσταση

«Ευχαριστηθείτε το, Έχετε ένα γεμάτο θέατρο. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
markoulakis.png
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Πριν αρχίσει η παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» στην Επίδαυρο, ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δίνει τις τελευταίες οδηγίες στους ηθοποιούς.

Στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου παρουσιάστηκε 12 και 13 Ιουλίου, η παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Πριν αρχίσει η παράσταση ο σκηνοθέτης δίνει τις τελευταίες οδηγίες στους ηθοποιούς.

«Ευχαριστηθείτε το, Έχετε ένα γεμάτο θέατρο. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Τώρα δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με το το τι πρέπει, έχει να κάνει πάρα πολύ με το τι θέλετε να κάνετε και με το πώς θα υπάρξετε μέσα σε αυτό το χώρο. Ο χώρος είναι δικός σας. »

Οιδίπους Τύραννος on Instagram: “H βοηθός σκηνοθέτη, @elenaskoula, κατέγραψε τις τελευταίες οδηγίες του @constantinemarkoulakisofficial λίγο πριν τη χθεσινή πρεμιέρα. ?…”

Στην παράσταση πρωταγωνίστησαν ο Δημήτρης Λιγνάδης στο ρόλο του Οιδίποδα και η Αμαλία Μουτούση στο ρόλο της Ιοκάστης. Στη σκηνή μαζί τους ο  Νίκος Χατζόπουλος (Κρέων), ο Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης (Τειρεσίας), ο Γιώργος Ζιόβας (Άγγελος), ο Γιώργος Ψυχογιός (Θεράπων), ο Νικόλας Χανακούλας (Εξάγγελος) κι ένας χορός 10 επιπλέον ηθοποιών και μουσικών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ