- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
«Παύρι, αυτό για σένα, ήταν ένα εκατομμύριο αγάπη» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Παυριανού για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Στο ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ «Με λένε Γιώργο», λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, μίλησε ο Γιώργος Παυριανός, φέρνοντας στο φως προσωπικές στιγμές από τη σχέση και τη συνεργασία τους.
Όπως θυμήθηκε ο στιχουργός, ένα βράδυ μπήκε στο καμαρίνι του τραγουδιστή και εκείνος, χωρίς κάποια ιδιαίτερη προειδοποίηση, του πέταξε έναν φάκελο.
«Ένα βράδυ, όπως μπαίνω στο καμαρίνι του, μου λέει “Παύρι, αυτό για σένα” και μου πετάει έναν φάκελο. Μέσα στον φάκελο είχε ένα εκατομμύριο δραχμές… Λέω “Γιώργο μου, με εκπλήσσεις ευχάριστα και από δω και πέρα, ό,τι θέλεις, για σένα εγώ θα καθαρίζω. Ήταν ένα εκατομμύριο αγάπη, ψυχές και αισθήματα που είχε ο Γιώργος».
Η εξομολόγηση για το «Παιδί της Νύχτας»
Ο Γιώργος Παυριανός αποκάλυψε επίσης στο ίδιο αφιέρωμα και την ιστορία πίσω από ένα από τα τραγούδια που συνδέθηκαν όσο λίγα με τον Γιώργο Μαζωνάκη, το «Παιδί της Νύχτας». Όλα ξεκίνησαν σε μια επίσκεψή του στο σπίτι του τραγουδιστή. Ο Μαζωνάκης είχε μαγειρέψει ρεβίθια, με μια συνταγή που, όπως του είπε, ήταν της μητέρας του.
Μετά το φαγητό και ένα-δύο ποτήρια ουίσκι, η κουβέντα άλλαξε χαρακτήρα και έγινε πολύ πιο προσωπική.
«Άρχισε μια εξομολόγηση η οποία ήταν πολύ βαθιά. Του είπα “θα σου κάνω ένα τραγούδι λεζάντα”. Λεζάντα λέμε τα τραγούδια που σε χαρακτηρίζουν», θυμήθηκε ο στιχουργός.
«Τον ρώταγα διάφορα, “πώς μένεις εδώ πέρα;” και μου είπε… “ε, μόνος μου είμαι, με ένα σκυλί και αυτός είναι ο μόνος φίλος μου”», πρόσθεσε.