Μουσικη

Music week 318

Oι νεορομαντικοί ξανάρχονται

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 318
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
FIVE STAR HOTEL
FIVE STAR HOTEL

ΠΕΜΠΤΗ 7

DOUBLE FACE Νέα μουσική θεματική με δύο ελληνικά ονόματα που θα παίζουν όπως δεν παίζουν συνήθως. Ξεκίνημα με τον Vassiliko των Raining Pleasure και τις πρόσφατες vintage διασκευές του μαζί με τον Βραζιλιάνο Egg Hell. ΒΙΟS.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8

ΚILLING JOKE Post punk απόηχος με γκοθ στοιχεία από τα “Eighties” μέχρι το νέο άλμπουμ τους “Αbsolute Dissent”. GAGARIN.

ΚΟΑ Πέντε νέοι σολίστ σε έργα Chopin, Barber, Rodrigo, Debussy, Gershwin. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Έναρξη 20.30. Είσοδος από € 3 φοιτ. ως € 23.

STAZO MAYOR TRIO Το σχήμα του ιδρυτή και βασικού συνθέτη-μπαντονεονίστα των Sexteto Mayor, Luis Stazo, με ανανεωμένες εκδοχές του κλασικού ταγκό μέσα από έργα όπως “Carmencita”, “Tango Pasion - El Ultimo Tango”. Μαζί του το χορευτικό ντουέτο των Valeria Alvarez και Sebastian Acosta. HALF NOTE. Ως 14/10.

AFRICA HITECH Το πρότζεκτ του Mark Pritchard (Harmonic 313) με τον Steve Spacek στην ετικέτα ονομασία προέλευσης Warp Records με breakbeats και grime από το πρόσφατο άλμπουμ “Hitecherous”. Ιδανική παρέα από το πρόσφατο κόλλημα του Actress, ιδρυτή της λονδρέζικης Werk με το εξαιρετικό άλμπουμ “Hazyville” στο ύφος του Theo Parrish, τα dupstep beats & pieces του Ζοmby και το δικό μας Knobs. BIOS.

SUGAHSPANK! Mαζί με τους Swing Shoes με υλικό από το ντεμπούτο της “The Ιncredible, the Ιnvisible” και swing-blues-gospel ανατροπές. SIX D.O.G.S.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9

FIVE STAR HOTEL Θεσσαλονικείς που ξεκίνησαν το 2001 στην Αγγλία με υλικό από το ντεμπούτο άλμπουμ τους “This Sound”, με αναφορές στις εμβληματικές ποπαρίες της Sarah Records και τις ανησυχίες των Stereolab. SIX D.O.G.S.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10

SHADOW GALLERY Από τα πιστά ονόματα του progressive metal με 25χρονη πορεία. Σπάνια δίνει λάιβ. ΚΥΤΤΑΡΟ.

ΤΡΙΤΗ 12

MARIETTA FAFOUTI Παρουσίαση του ντεμπούτο άλμπουμ της “Try A Little Romance” στην Inner Ear.  Aκούγεται πολύ τώρα. METROPOLIS LIVE STAGΕ,  Πανεπιστημίου 56 & Εμ. Μπενάκη. Έναρξη 21.00. FREE.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ