- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Oι Turnstile για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 11 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας
Tο συγκρότημα από τη Βαλτιμόρη έχει κατορθώσει να επαναφέρει στο προσκήνιο το hardcore punk
Το 2025 είναι το έτος της πολυαναμενόμενης δισκογραφικής επιστροφής των Turnstile, με το νέο άλμπουμ τους «Never Enough» να κυκλοφορεί στις 6 Ιουνίου
To EJEKT Festival παρουσιάζει τους Turnstile για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 11 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας!
Oι Turnstile είναι η τελευταία μεγάλη ελπίδα της κιθαριστικής μουσικής. Tο συγκρότημα από τη Βαλτιμόρη έχει κατορθώσει το ακατόρθωτο: να ανανεώσει και παράλληλα να επαναφέρει στο mainstream προσκήνιο το hardcore punk! Αυτό το έκαναν με το περίφημο «Glow Up», το 3ο album τους που κυκλοφόρησε το 2021 και πλέον θεωρείται κλασικό. Όπως οι Refused με το «The Shape Of Punk To Come», έτσι και οι Turnstile μας έδειξαν όχι απλά τις δυνατότητες, αλλά και τις προοπτικές του αγαπημένου είδους τους.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Χάρη σε τραγούδια όπως τα «Blackout», «Mystery», «Holiday», «Underwater Boi», ο δίσκος τους έφερε εκατοντάδες εκατομμύρια streams, 3 υποψηφιότητες για Βραβεία Grammy (!) και μια από τις πρώτες θέσεις σε όλες τις σημαντικές λίστες με τα Καλύτερα της Χρονιάς (NPR, Rolling Stone, Pitchfork, Billboard, The FADER, κλπ).
Ασφαλώς οι Turnstile δεν είναι το συγκρότημα του ενός album. Μας είχαν δείξει τι πάνε να κάνουν ήδη από το 2018 και το «Time & Space», όπου μέσα σε μόλις σε 25 λεπτά διάρκειας και τραγούδια όπως τα «Real Thing», «Generator» και «Moon», μας έδειξαν πώς η hardcore βάση μπορεί να μπολιαστεί με emo, nu-metal, alternative και πολλά άλλα στοιχεία. Καθόλου τυχαία και αυτός ο δίσκος ήταν από τους κορυφαίους εκείνης της χρονιάς σε πολλές λίστες και βρέθηκε στο νο1 του Kerrang!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Οι Turnstile είναι πια ένα όνομά που φιγουράρει στις κορυφές των line-ups των μεγαλύτερων φεστιβάλ του πλανήτη, μια τιμή που δεν σταματούν να δικαιώνουν, με τις έξοχες live εμφανίσεις τους που γίνονται σημείο αναφοράς. Όποιος δεν έχει ζήσει τα mosh-pits που φτάνουν από την μία άκρη του εκάστοτε venue ως την άλλη, ας ετοιμαστεί για μια μεγάλη έκπληξη. Οι υπόλοιποι, γνωρίζουν.
Το 2025 είναι το έτος της πολυαναμενόμενης δισκογραφικής επιστροφής τους, με το νέο άλμπουμ τους «Never Enough» να κυκλοφορεί στις 6 Ιουνίου. Στη συναυλία τους στο Θέατρο Πέτρας θα το παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά, μαζί με υλικό από όλη τη δισκογραφία τους.
Εισιτήρια: 49€ - 53€ - 58€
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τo www.more.com, τα Public και το υπόλοιπο δίκτυο του More.
Πληροφορίες: www.detoxevents.gr
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μιλήσαμε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του 5ου Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης Δημήτρης Κρεμαστινός
Δεν είναι η πρώτη φορά που τα βάζει με τη σύγχρονη κουλτούρα
Ποια η θέση των γυναικών στην ηλεκτρονική μουσική, την ελληνική club κουλτούρα και μια σκηνή που μεγαλώνει, ταξιδεύει και διεκδικεί τη θέση της στον διεθνή χάρτη;
Το «All My Life» στην εκκίνηση
Η προθυμία της «βασίλισσας της κάντρι» να δοκιμάσει πειραματικά φάρμακα
Ένα μουσικό ταξίδι από τον Mozart και τον Beethoven έως τον Σκαλκώτα και τη σύγχρονη δημιουργία
Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Βρετανός σταρ της grime συναντά τους Toquel, Εθισμό, Vlospa, Gxhan και Lunar σε ένα line-up που φέρνει την παγκόσμια και την ελληνική rap σκηνή στο ίδιο stage
Η συγκινητική στιγμή στο Λονδίνο και η αληθινή ιστορία πίσω από το εμβληματικό τραγούδι
Οι προσεχείς συναυλίες μετατίθενται για το 2027
Από μια καλύβα στα Smoky Mountains στην κορυφή της country, από την Jolene στο Dollywood και την Imagination Library
Η Ντόλι Πάρτον συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά «Hannah Montana», υποδυόμενη την «θεία Ντόλι»
Νέες αποκαλύψεις για τη μοιραία πτήση - Τι υποστηρίζει ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας
Η Ντόλι Πάρτον έγραψε και ηχογράφησε το εμβληματικό τραγούδι το 1973
Από μια ξύλινη καλύβα στο παγκόσμιο στερέωμα
Μια φωνή που σε κερδίζει από την πρώτη νότα!
Ζωντανά ηχογραφημένος δίσκος και ταινία από την εμφάνιση του γκρουπ στο El Coyote του Λος Άντζελες
Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, το ΟΑΚΑ φιλοξενεί το μεγαλύτερο lineup στην ιστορία του Primer Music Festival, μέσα από τη μοναδική συνεργασία του με το παγκόσμιο brand της ZAMNA
Ο 88χρονος ηθοποιός ολοκλήρωσε το όνειρό του σε διάστημα 60 χρόνων
Έξι δεκαετίες μετά, το Pet Sounds παραμένει σπουδαίο. «Ζωντανό» όμως;
Βlack metal, desert fuzz, καλιφορνέζικο psych, ιστορικές επανενώσεις και μεγάλες φωνές μετατρέπουν την Αθήνα σε συναυλιακή ζώνη υψηλής τάσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.