- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Live των Polypala στο Theatre of the NO
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος και Γιώργος Παλαμιώτης θα παρουσιάσουν νέο υλικό αλλά και συνθέσεις από το πρώτο τους άλμπουμ, “One Inch of Love.
Το Theatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, υποδέχεται στη σκηνή του, το μουσικό δίδυμο «Polypala», με τους Ανδρέα Πολυζωγόπουλο (τρομπέτα, εφφέ) και Γιώργο Παλαμιώτη (μπάσο, εφφέ). Το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου στις 22:30, θα παρουσιάσουν νέο υλικό αλλά και συνθέσεις από το πρώτο τους άλμπουμ, “One Inch of Love.
Ένα έργο αφιερωμένο στη φύση, που προσκαλεί τον ακροατή σε ένα μουσικό ταξίδι μέσα από τόπους και χρόνους, αφήνοντάς τον ελεύθερο να τους προσδιορίσει μέσα από τη δική του φαντασία.
Μέσα από τις συνθέσεις τους, δημιουργούν μια νέα μουσική «γλώσσα», αποδίδοντας τη μοναδική, αρχετυπική ποιότητα του ελληνικού τοπίου, ξεπερνώντας γεωγραφικά και κοινωνικά όρια. Η μουσική τους αντλεί επιρροές από καλλιτέχνες όπως ο Harold Budd και ο Brian Eno, καθώς και από τις παραδοσιακές ορχήστρες gamelan της Ινδονησίας και gagaku της Ιαπωνίας.
Οι τίτλοι των κομματιών παραπέμπουν σε υπαρκτά μέρη, όπως το "Keros" και το "Mt. Takao", σε φυσικά φαινόμενα όπως ο "Apiary Wind" και το "Solstice', αλλά και σε ονειρικές στιγμές όπως το "A Cloud Passes Behind the Moon" και το "Trees Breathing by the Sea".
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι: «Το CD, ηχογραφήθηκε κάτω από μια ελιά στο μελισσοκομείο του Παναγιώτη, στο λιόφυτο της Τασίας και του Νικόλα, στη Λαγκάδα της Αμοργού και στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος στην Αθήνα. Ελπίζουμε να σας μεταφέρουμε κάτι από τις εικόνες που μας έμειναν και τα συναισθήματα που βιώσαμε κατά την διάρκεια αυτής της εργασίας.»
Διαγωνισμός - Διπλές προσκλήσεις για το Live των Polypala στο Theatre of the NO
Η Athens Voice δίνει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το Live των Polypala στο Theatre of the NO, στις 25 Ιανουαρίου. Στείλτε ένα απλό mail με το ονοματεπώνυμό σας στο contest@athensvoice.gr, γράφοντας «Polypala» στο θέμα, μέχρι την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου. Οι νικητές ενημερωθούν με απαντητικό email.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
11,5 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν sign-up για τα εισιτήρια presale
...και πώς οι πλατφόρμες το συνέδεσαν απευθείας με την υπόθεση Έπσταϊν
Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει
Φινλανδία, Δανία, Ιταλία και Αυστραλία επέλεξαν τραγούδι και...ανεβαίνουν
Παράλληλα το συγκρότημα Wolf Alice κέρδισε το βραβείο καλύτερου συγκροτήματος
Καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της δημόσιας εικόνας της έπαιξε και το podcast Miss Me
Οι ραπ πιονέροι της Native Tongues επιστρέφουν με ένα πολύ προσωπικό άλμπουμ
Ροκ, πορτογαλικά fados, κλασικά ακούσματα και έθνικ
Ένα πολύ μεγάλο όνομα της παγκόσμιας soul σκηνής
Στο πλαίσιο της «Roll With The Punches» Tour
Reunion για το δημοφιλές ελληνικό hip hop συγκρότημα
Υπάρχουν άλλα 5.000 τραγούδια
Ποια δισκοπωλεία υπάρχουν σήμερα στο Λονδίνο και τι θα βρεις σε καθένα από αυτά
Η DJ και δημιουργός μιλά για το OCD, το coming out, τις «Μεταμορφώσεις» και την ανάγκη να βγάλει έναν δίσκο με τους δικούς της όρους
Θρήνος στη hip-hop σκηνή για την απώλεια του ανθρώπου που έχτισε την αυτοκρατορία του θρυλικού συγκροτήματος
Τι είπε για το κλίμα που επικράτησε μεταξύ των διαγωνιζόμενων
Ο Γιώργος Καπής μάς βάζει στην τροχιά του debut album «Mono», με το νέο single στο οποίο συμμετέχουν οι Turboflow3000 και το βιντεοκλίπ που τα σκάει ανάποδα
Τρία νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια του μεγάλου ερμηνευτή
Ο τραγουδιστής επιστρέφει στο φεστιβάλ τον ερχόμενο Ιούλιο
Μια playlist με τα αγαπημένα της τραγούδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.