- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Άλις Κούπερ και Slash υποψήφιοι για Grammy καλύτερου άλμπουμ για παιδιά
Στη δημοσιότητα το τραγούδι «Freewheelin'» - Δείτε το βίντεο
Ο Άλις Κούπερ, η κόρη του, Κάλικο Κούπερ και ο Slash των Guns N' Roses υποψήφιοι για Grammy καλύτερου άλμπουμ για παιδιά - Η μουσική συνεργασία για καλό σκοπό
Ο Άλις Κούπερ, η κόρη του Κάλικο Κούπερ και ο κιθαρίστας των Guns N' Roses, Slash έδωσαν στη δημοσιότητα ένα lyric video για το τραγούδι τους «Freewheelin» από το υποψήφιο για βραβείο Grammy άλμπουμ της ομάδας Rock for Children «Solid Rock Revival».
Η Rock for Children είναι μουσική κολεκτίβα, στην οποία συμμετέχουν οι Άλις Κούπερ και Κάλικο Κούπερ, ο Τζον Ντέιβιντ Ουίλιαμς, ο Κόνραντ Βαρέλα, ο Ρέκερ Ινς και άλλοι καλλιτέχνες.
Το άλμπουμ της «Solid Rock Revival», τα έσοδα του οποίου θα ενισχύσουν τα Solid Rock Teen Centers, κέντρα επαγγελματικής εκπαίδευσης του Άλις Κούπερ που εμπνέουν εφήβους να εξελιχθούν μέσα από τη μουσική, τον χορό και την τέχνη, είναι υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερου Άλμπουμ για Παιδιά στα επερχόμενα βραβεία Grammy 2025.
Η συνεργασία του Άλις Κούπερ με τον Slash που διεκδικεί Grammy 2025
Το «Freewheelin» είναι ένα τραγούδι για τις χαρές της ποδηλασίας.
Είναι ενδιαφέρον το ότι ο Άλις Κούπερ δεν έχει κερδίσει ποτέ Grammy, παρά τις πολλές υποψηφιότητες. Όταν ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα, ο θρύλος του shock rock απάντησε: «Δεν θα ήταν το πιο τρελό πράγμα για τον Άλις Κούπερ να πάρει ένα Grammy για παιδική μουσική;».
«Nομίζω ότι πραγματικά έχει απήχηση στα παιδιά. Έχουμε ένα άλμπουμ που θα μπορούσε να κερδίσει ένα Grammy… Είναι πολύ ωραίο για τα παιδιά να βλέπουν την επιτυχία, απλώς τον μικρότερο σπόρο να μεγαλώνει σε κάτι τόσο μεγάλο. Μερικές φορές τα πράγματα που κάνεις για πλάκα αποδεικνύονται πολύ καλά», υπογράμμισε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο και η γνωριμία της με τον σκηνοθέτη
«Μην κάνεις τίποτα, μην αλλάξεις ούτε νότα. Αυτό είναι το "Twin Peaks"»
Πώς θα επηρεάσει η Τεχνητή Νοημοσύνη τη μουσική και τους καλλιτέχνες;
Η ζωή του και ο τρόπος συμπεριφοράς του σίγουρα θα απασχολήσουν τον κόσμο στο μέλλον και δεν αποκλείεται να δούμε τη ζωή του σε κινηματογραφική ταινία
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος και Γιώργος Παλαμιώτης θα παρουσιάσουν νέο υλικό αλλά και συνθέσεις από το πρώτο τους άλμπουμ, “One Inch of Love.
Τρεις πρωτοποριακοί καλλιτέχνες στη σκηνή του Velocity Arena προσφέρουν στους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής μία high-energy βραδιά.
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης στην αυτοβιογραφία του
Άλλαξε ζωή και πόλεις και μιλάει στην Athens Voice για όλα, με αφορμή το νέο τους άλμπουμ «Human Fear»
Ο Einar Selvik μιλάει για το φιλμ και τη ζωντανή ηχογράφηση «Live At The Acropolis», τη σειρά «Vikings» και το black metal
Tι είπε για την ταινία «A Complete Unknown»
Ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του μιλάει για την πορεία του στον χώρο
Δύο συναυλίες, μία τολμηρή πρόταση από τον πάντα ανήσυχο και δημιουργικό τραγουδοποιό
Το τραγούδι είναι μέρος του soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Behind the sins»
Όταν τραγουδά, η φωνή της δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς τίποτε άλλο. Το ίδιο ισχύει και για τη σκηνική της παρουσία
Το beauty-hack που μοιράστηκε στο TikTok
Και κάνει ρεκόρ τηλεθέασης
Η hitmaker και performer ανεβαίνει στη σκηνή για την εξαπλή απονομή της
Επτά χρόνια χωρίς τον Τζίμη Πανούση: Η ATHENS VOICE τον θυμάται όπως τον έζησε, μέσα από 18 συνεντεύξεις και κείμενα
Ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente επιστρέφουν στο Καφωδείο Ελληνικό το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και για όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.