- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η απόλυτη σούπερσταρ Amelie Lens και η αινιγματική KI/KI βάζουν φωτιά στην αθηναϊκή clubland, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου
Η SUNEL Arena θα πλημμυρίσει από techno μουσική
Amelie Lens και KI/KI στο SUNEL Arena (Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων)
Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, η SUNEL Arena θα πλημμυρίσει από μια αξέχαστη βραδιά techno, καθώς οι VLCT, SEDS & Blend θα φέρουν στο ίδιο booth δύο από τις πιο δυναμικές και συναρπαστικές δυνάμεις της ηλεκτρονικής μουσικής: τις Amelie Lens και KI/KI.
Γνωστή για την ηλεκτρισμένη παρουσία της, η Amelie Lens έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο σύμβολο της techno, χτίζοντας τη φήμη της με ένα συνδυασμό κλασικών και future-forward ήχων. Η Lens, με το δικό της imprint, LENSKE, και τα EXHALE events, έχει αποδείξει την επιρροή της ως curator νέων ταλέντων και ως κυρίαρχη των υψηλής ενέργειας, hypnotic sets. Η αμείλικτη ορμή της και το μοναδικό της στυλ της έχουν κερδίσει θέσεις στις πιο περιζήτητες σκηνές του κόσμου, από το Movement Detroit μέχρι το Awakenings, μαρκάροντας την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στην Αθήνα.
Η KI/KI αναδείχθηκε γρήγορα στη σκηνή του Άμστερνταμ. Μια φρέσκια, ανανεωτική δύναμη στο acid και την trance, οι εμφανίσεις της πυροδοτούν τα dancefloors με μια χαρακτηριστική ‘90s rave ενέργεια, αφού τα σετ της σπάνε τα όρια και αναμειγνύουν εμβληματικά rave κομμάτια με φρέσκο acid, trance και techno. Η KI/KI κέρδισε άμεσα την αναγνώριση σε σημαντικά φεστιβάλ, από το Awakenings μέχρι το DGTL.
Η διοργάνωση θα διαθέτει το παγκόσμιας κλάσης ηχοσύστημα L-Acoustics K2 Soundsystem, που θα παρέχει καθαρό, ισχυρό ήχο, συνυφασμένο με την ενέργεια των sets. Ενισχύοντας την ατμόσφαιρα, ο καταξιωμένος visual artist, Glam Noise, θα σχεδιάσει εντυπωσιακά visuals, συνδυάζοντας φως, κίνηση και εικόνα, για να δημιουργήσει ένα ηλεκτρισμένο οπτικό τοπίο στη SUNEL Arena.
Δύο δυναμικές γυναίκες καλλιτέχνιδες είναι οι headliners μιας βραδιάς που θα απογειώσει την techno εμπειρία, με την υποστήριξη των local talents, Cirkle, Ate και Salin. Ένα event που ξεπερνά τα ηχητικά όρια και ενώνει την techno κοινότητα της Αθήνας, αναδεικνύοντας την πολυφωνία της ηλεκτρονικής μουσικής.
*Θα υπάρχουν διαθέσιμα λεωφορεία από και προς τον Σταθμό Λαρίσης το βράδυ της διοργάνωσης, για τη δωρεάν εξυπηρέτηση των ατόμων που δε διαθέτουν μεταφορικό μέσο. Περισσότερες πληροφορίες και πρόγραμμα δρομολογίων σύντομα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.