Μουσικη

Eurovision 2024: Ντόρος έχει ξεσπάσει με τον Ολλανδό Joost Klein και την Eden Golan του Ισραήλ

Η Ολλανδία δεν εμφανίστηκε στην Dress Rehearsal του τελικού - Ο Joost Klein έσβησε όλες τις αναρτήσεις από το διαγωνισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Joost Klein στη Eurovision 2024
Ο Joost Klein © EPA/JESSICA GOW

Eurovision 2024: Αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του Joost - Η Ολλανδία δεν εμφανίστηκε στην Dress Rehearsal του τελικού - Ο Joost Klein έσβησε όλες τις αναρτήσεις από το διαγωνισμό 

Η συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας του Β' Ημιτελικού τα είχε όλα. Σφοδρές υπήρξαν οι αντιδράσεις για τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι την ώρα που μιλούσε η Eden Golan ενώ μεγαλύτερος ντόρος έχει ξεσπάσει για τη συμπεριφόρα του Ολλανδού Joost Klein. Η Ολλανδία ξεσήκωσε τα πλήθη με την εμφάνισή της αλλά σήμερα η κουβέντα έχει αλλάξει περιεχόμενο.

Joost Klein - Europapa (LIVE) | Netherlands 🇳🇱 | Second Semi-Final | Eurovision 2024

Τι συνέβη στη Eurovision

Η αρχή έγινε όταν η αποστολή του Ισραήλ καυτηριάσε το γεγονός πως ο Joost Klein δε δέχθηκε να φωτογτραφηθεί με την Eden Golan. Εν συνεχεία, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου είχε σκεπάσει το πρόσωπό του με μία σημαία και την έβγαλε μόνο για να προκαλέσει την τραγουδίστρια του Ισραήλ.

Δημοσιογράφος ρώτησε την Eden Golan αν αισθάνεται ασφαλής στο Μάλμε μετά τις αντιδράσεις εντός και εκτός αρένας κατά του Ισραήλ σημειώνοντας ότι δεν είναι υποχρεμένη να απαντήσει. Τότε, ο Ολλανδός εκπρόσωπος έβγαλε τη σημαία από το πρόσωπό του και ρώτησε «γιατί όχι;».

Η Ολλανδία δεν εμφανίστηκε στην Dress Rehearsal

Στην πρόβα αυτή κανονικά εμφανίζονται και οι 26 χώρες του τελικού. Ωστόσο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας Joost Klein δεν εμφανίστηκε μετά το Λουξεμβούργο, σύμφωνα με το πως έχει διαμορφωθεί η σειρά εμφάνισης.

Ένας εκπρόσωπος της EBU ανέφερε στη Σουηδική εφημερίδα Aftonbladet ότι ερευνούν ένα περιστατικό που τους αναφέρθηκε και σχετίζεται με τον Ολλανδό εκπρόσωπο.

Λίγο μετά την ανακοίνωση για τις πρόβες, ο Joost διέγραψε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είχε αναρτήσει στο Instagram από τον διαγωνισμό της Eurovision.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.