Μουσικη

H Έλενα Παπαρίζου ξανά στη σκηνή της Eurovision - Ερμήνευσε το «My Number One»

Δείτε την εμφάνιση της ποπ σταρ που μάγεψε το κοινό

Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H Έλενα Παπαρίζου στη Eurovision - Ερμήνευσε ξανά το «My Number One» 

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε ξανά στη σκηνή της Eurovision, απόψε στον δεύτερο ημιτελικό. Η πρώην νικήτρια του διαγωνισμού ερμήνευσε το «My Number One» σε ένα ξεχωριστό sing-along karaoke με τους τηλεθεατές του σόου. Οι θεατές είχαν μια μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν στο σόου, από το σπίτι τους.

Κατά τη διάρκεια του World’s Biggest Sing-Along, μερικά εικονίδια από θεατές, εμφανίστηκαν στη σκηνή όσο ερμηνεύονταν μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες του Διαγωνισμού.Η Sertab τραγούδησε το «Everyway That I Can» που χάρισε τη νίκη στην Τουρκία το 2003 και η Charlotte Perrelli το τραγούδι «Take Me To Your Heaven» που έφερε την 4η νίκη στην Σουηδία το 1999.

Δείτε την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου:

H Έλενα Παπαρίζου στη Eurovision

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου ήταν στα χρώματα του μπλε, του χρυσού και του κίτρινου που συμβολίζουν, την ελευθερία, την δύναμη και το φως μέσα από αρχαϊκά μοτίβα. Η κεντημένη κρυστάλλινη φόρμα είναι διακοσμημένη με 700,00 χιλιάδες κρύσταλλα. Με έναν ενσωματωμένο κρυστάλλινο κορσέ και ασορτί μποτίνια στην ίδια τεχνική. Για το look που χρειάστηκαν 300 ώρες κατασκευής και υλοποίησης 1,000,000 κρυστάλλων στο σύνολο.