Μουσικη

Βίντεο από την πρόβα της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision

Θα ερμηνεύσει στον δεύτερο ημιτελικό το «My Number One»

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Eurovision 2024: Bίντεο από την πρόβα της Έλενας Παπαρίζου - Πώς θα εμφανιστεί απόψε στον δεύτερο ημιτελικό

Ξανά στη σκηνή της Eurovision, θα ανέβει απόψε το βράδυ η Έλενα Παπαρίζου για τον δεύτερο ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού ερμηνεύοντας το «My Number One» σε ένα ξεχωριστό sing-along karaoke με τους τηλεθεατές του σόου.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει την εμφάνιση που έχει ετοιμάσει η Έλενα Παπαρίζου για τον δεύτερο ημιτελικό.

Δείτε το βίντεο:

H ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ένα βίντεο από τις ετοιμασίες για τη βραδιά του αποψινού ημιτελικού αναφέροντας ότι «See you tonight!».

Η Έλενα Παπαρίζου στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision

Τη βραδιά του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024, όπου διαγωνίζεται η Μαρίνα Σάττι, θα εμφανιστεί η Σερτάμπ Ερενέρ και η Σάρλοτ Πιρέλι. Μάλιστα, οι τρεις νικήτριες του διαγωνισμού θα προσκαλέσουν το κοινό σε ένα καραόκε πάρτι. 

Η σπουδαία τραγουδίστρια, η μοναδική που κατέκτησε την πρώτη θέση για την Ελλάδα στη Eurovision του 2005, στο Κίεβο της Ουκρανίας, με το τραγούδι «My number one», τη βραδιά του τελικού, το Σάββατο 11 Μαΐου, θα ανακοινώσει τους 12 βαθμούς της ελληνικής Κριτικής Επιτροπής, σε μια χρονιά που σηματοδοτεί την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη συμμετοχή της χώρας μας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΕΡΤ.