Μουσικη

Η Έλενα Παπαρίζου τραγουδά ξανά, 19 χρόνια μετά, το My Number One

Ως γνωστόν θα ανακοινώσει από το Μάλμε τους 12 βαθμούς της Ελλάδας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου τραγουδά 19 χρόνια μετά, το My Number One

Στην σκηνή της Eurovision 2024 θα ανέβει η Έλενα Παπαρίζου στον Β’ Ημιτελικό το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στο Μάλμε της Σουηδίας.

Στο Twitter κυκλοφορεί ήδη ένα μικρό απόσπασμα για όσα θα παρακολουθήσουμε το βράδυ του Β’ Ημιτελικού. Η Έλενα Παπαρίζου φορά μια εντυπωσιακή μαύρη φόρμα με χρυσές λεπτομέρειες και δίνει ρέστα επί σκηνής. Μάλιστα, στο σημείο με τη λύρα χορεύει μόνη της και ακούγονται οι φωνές ενθουσιασμού μέσα από το στάδιο του Μάλμε.

Τη βραδιά του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024, όπου διαγωνίζεται η Μαρίνα Σάττι, θα εμφανιστεί η Σερτάμπ Ερενέρ και η Σάρλοτ Πιρέλι. Μάλιστα, οι τρεις νικήτριες του διαγωνισμού θα προσκαλέσουν το κοινό σε ένα καραόκε πάρτι. 

Η σπουδαία τραγουδίστρια, η μοναδική που κατέκτησε την πρώτη θέση για την Ελλάδα στη Eurovision του 2005, στο Κίεβο της Ουκρανίας, με το τραγούδι «My number one», τη βραδιά του τελικού, το Σάββατο 11 Μαΐου, θα ανακοινώσει τους 12 βαθμούς της ελληνικής Κριτικής Επιτροπής, σε μια χρονιά που σηματοδοτεί την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη συμμετοχή της χώρας μας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΕΡΤ.