Μουσικη

Ο 50 Cent μήνυσε την πρώην σύντροφό του για συκοφαντική δυσφήμηση

Τον είχε κατηγορήσει για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

50 Cent: Μήνυσε την πρώην σύντροφό του - Τον είχε κατηγορήσει για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση

Μήνυση για δυσφήμηση εναντίον της πρώην συντρόφου του Ντάφνι Τζόι, η οποία τον κατηγόρησε πως τη βίασε και την κακοποίησε σωματικά κατέθεσε ο 50 Cent.

Τη μήνυση έφερε στο φως της δημοσιότητας το Page Six και σε αυτή ο 50 Cent ισχυρίζεται ότι το μοντέλο τον κατηγόρησε ότι την έβλαψε μόνο και μόνο επειδή ο ίδιος κατέθεσε αίτηση για να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια του 11χρονου γιου τους, Σάιρ.

Αυτό συνέβη αφότου η Τζόι κατονομάστηκε σε μήνυση ως εργαζόμενη στο σεξ του Sean «Diddy» Combs.

Στην ίδια αγωγή, ο 50 Cent αναφέρει ότι η ανάρτηση της Τζόι στο Instagram έχει περισσότερα από 22.000 likes. Το γεγονός αυτό προκάλεσε ζημιά στην επαγγελματική του φήμη, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Ο θρύλος της ραπ επισύναψε επιστολή που έστειλαν οι δικηγόροι του στην 37χρονη Τζόι στις 2 Απριλίου ζητώντας της να αφαιρέσει το post και να ανακαλέσει όσα είπε. Ωστόσο, η ίδια Τζόι αρνήθηκε και οι δικηγόροι της μάλιστα ζήτησαν εκατομμύρια δολάρια καθώς και να εγκαταλείψει ο 50 Cent τη μάχη για την κηδεμονία προκειμένου να αφαιρέσει την ανάρτηση.

Σε δήλωσή της προς το Page Six, η δικηγόρος του 50 Cent, Ρίνα Τζέιν, δήλωσε: «Παρά το γεγονός ότι της δόθηκεν άφθονες ευκαιρίες να ανακαλέσει μια ψευδή και κακόβουλη κατηγορία για αντίποινα, η κα Ναρβάεζ [σ.σ. το πραγματικό όνομα της Τζόι] επέλεξε ντροπιαστικά να παρέμβει στη σχέση του 11χρονου γιου της με τον αγαπημένο του πατέρα, αποκαλώντας τον ψευδώς “βιαστή”. Το κίνητρο πίσω από αυτό φαίνεται να είναι η ατυχής εμπλοκή και η λανθασμένη αφοσίωση της κας Ναρβάεζ στον κ. Combs, ο οποίος πιστεύουμε ότι υπογράφει αυτή την επίθεση και για τον οποίο ο κ. Τζάκσον [σ.σ. ο 50 Cent] έχει προειδοποιήσει την κα Ναρβάεζ και άλλους για πολλά χρόνια».

Στις 28 Μαρτίου, η Τζόι έγραψε απηύθυνε ένα επιθετικό μήνυμα προς τον 50 Cent:

«Ας επικεντρωθούμε πραγματικά στις αληθινές σατανικές πράξεις σου που με βίασες και με κακοποίησες σωματικά. Δεν είσαι πλέον ο καταπιεστής μου και ο Θεός μου θα σε χειριστεί από εδώ και πέρα. Κουράστηκα να υποστηρίζω και να προστατεύω μια εικόνα για τον γιο μας που δεν την έχεις καν κερδίσει».