Μουσικη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδάει Rammstein μπροστά στον καθρέφτη πριν τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

«Καλησπέρα, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ. Ταχύρυθμα κάνετε;»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά το «Du Hast» των Rammstein πριν τη συναυλία στο ΟΑΚΑ και αποθεώνεται

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ετοιμάζεται μπροστά στον καθρέφτη του για το live των Rammstein και αυτοτρολάρεται για την ομοιότητά του με τον γερμανό τραγουδιστή Till Lindermann. Άλλωστε τα social media ουκ ολίγες φορές έχουν φέρει τους δυο καλλιτέχνες κοντά καθώς μοιάζουν αρκετά.

Η εταιρεία παραγωγής εκμεταλλεύτηκε το διαδικτυακό αυτό χαμό και σκάρωσε ένα επικό βιντεάκι- promo της επικείμενης συναυλίας.

«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ; Ταχύρυθμα κάνετε;», λέει ο λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος στη συνέχεια κάνει πρόβα την γνωστή επιτυχία των Rammstein μπροστά στον καθρέφτη του.

 Οι Rammstein στην Αθήνα στις 30 Μαΐου

Οι Rammstein επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια στην Ελλάδα υποσχόμενοι ένα από τα πιο φαντασμαγορικά shows που έχουμε δει ποτέ μπροστά σε χιλιάδες fans. Μετά τις ανακοινώσεις για την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου, το live των Rammstein στις 30/5 θα στεγαστεί στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας για να απολαύσουν όλοι ένα live που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική συναυλιακή ιστορία.

Το 2024, ακριβώς στην ώρα πριν τη 30ή επέτειο των Rammstein, παλιοί και νέοι οπαδοί θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ζήσουν ζωντανά το γιγαντιαίο show του συγκροτήματος με ένα set list που περιλαμβάνει όλες τις σπουδαίες επιτυχίες του συγκροτήματος και θα παρελάσει στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης.