Μουσικη

Eurovision 2024: Παπαρίζου, Sertab Erener και Perrelli θα ξεσηκώσουν το Μάλμε στο δεύτερο ημιτελικό

Ανακοινώθηκαν τα interval acts των ημιτελικών

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Eurovision 2024: Ανακοινώθηκαν τα interval acts των ημιτελικών

Κινούμαστε σε μουσικούς ρυθμούς για τον 68ο διαγωνσιμό της Eurovision και ήδη από τους πρώτους ημιτελικούς το Μάλμε και οι τηλεθεατές θα ξεσηκωθούν από τα interval acts που ανακοινώθηκαν τη Μεγάλη Τετάρτη.

Παρέλαση αστέρων στους δύο ημιτελικούς

Παρέλαση αστέρων στη μουσική σκηνή του Μάλμε καθώς το SVT αποκάλυψε δύο από τα interval act που θα δούμε στους δύο ημιτελικούς. Στον πρώτο Ημιτελικό, ο Benjamin Ingrosso (Σουηδία 2018) θα μας δώσει ένα medley με μερικά μόνο από τα τραγούδια που ερμήνευσε πρόσφατα σε όλη την Ευρώπη ως μέρος της περιοδείας του «Better Days». Στον δεύτερο Ημιτελικό, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να «συμμετάσχει» στο μεγαλύτερο τραγούδι του κόσμου μαζί με τρεις εμβληματικές παρουσίες της Eurovision. Την δική μας Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005), τη Sertab Erener (Τουρκία 2003) και τη Charlotte Perrelli (Σουηδία 1999, 2008).

Για πρώτη φορά στην Eurovision και συγκεκριμένα στον δεύτερο ημιτελικό το κοινό στην αρένα και στο σπίτι θα κληθεί να λάβει μέρος σε ένα sing-along. Επομένως, όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει στο interval act των ημιτελικών από απόσταση, μέσω ενός διαδραστικού τοίχου τηλεόρασης. Για να συμμετάσχετε, μπορείτε να ελέγξετε τα επίσημα κοινωνικά κανάλια του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, όπου θα δοθούν όλες οι οδηγίες όταν φτάσει αυτή η στιγμή.

Ο δεύτερος ημιτελικός με τρεις νικήτριες του παρελθόντος

Στον δεύτερο ημιτελικό που θα διαγωνιστεί και η Ελλάδα τρεις νικήτριες του παρελθόντος θα μαγέψουν τη σκηνή του Μάλμε. Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου, η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο για λογαριασμό της χώρας μας το 2005 με το «My Number One», την σούπερ σταρ της Τουρκίας Sertab Erener, η οποία χάρισε την πρώτη και μοναδική έως τώρα νίκη στη χώρα το 2003 με το «Everyway That I Can» και φυσικά την Charlotte Perrelli, η οποία φέτος γιορτάζει την 25η επέτειο της νίκης της το 1999 (για λογαριασμό της Σουηδίας) με το «Take Me To Your Heaven.

Υπενθυμίζουμε πως η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει και το 12άρι της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό της 11ης Μαίου.

Πηγή: Ogae Greece