Μουσικη

Eurovision 2024: Οι πρώτες εικόνες από την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι

Ολοκληρώθηκε η πρώτη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής

Βασίλης Τερζόπουλος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Eurovision 2024: Η πρώτη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη Malmö Arena

Ολοκληρώθηκε η πρώτη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι και της ομάδας της στην σκηνή της Malmö Arena και η EBU έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από τη σκηνική παρουσίαση του «ZARI» για την Ελλάδα.

© Sarah Louise Bennett / EBU

Η Μαρίνα είναι ντυμένη με ροζ τοπ και μωβ φούστα με όγκο και μπορντό μπότες με πολλά δεσίματα ως τα γόνατα. Πλαισιώνεται από τέσσερις χορευτές, οι οποίοι είναι ντυμένοι στα μαύρα, με λευκές γραμμές ως σιρίτια στα μπλουζάκια τους.

Η χορογραφία του τραγουδιού έχει στοιχεία street dance αλλά και παραδοσιακών χορών, ενώ σε σημείο της κινησιολογίας τους, οι χορευτές εμφανίζουν λευκά μαντήλια. Οι φωτισμοί και τα γραφικά στις οθόνες, σε ποικιλία neon χρωμάτων, δίνουν μια παρόμοια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού με εκείνη που εισπράξαμε στο video clip.

Τη Μαρίνα Σάττι πλαισιώνουν στη σκηνή οι Ειρήνη Δαμιανίδου, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou και Βασίλης Καραγιάννης.

© Sarah Louise Bennett / EBU

Τη χορογραφία της σκηνικής παρουσίασης του ZARI υπογράφει ο Mecnun Giasar, χορογράφος με συνεργασίες στο ενεργητικό με καλλιτέχνες όπως η Μαντόνα και η Ροζαλία, και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο βετεράνος στο είδος Φωκάς Ευαγγελινός.

© Corinne Cumming / EBU

Η φετινή Eurovision πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η Ελλάδα διαγωνίζεται στο 2ο ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, στην τρίτη θέση κατά τη σειρά εμφάνισης.