Μουσικη

Τέιλορ Σουίφτ: Ρεκόρ στο Spotify με το νέο της άλμπουμ μέσα σε 24 ώρες

Με αναφορές στους πρώην της το «The Tortured Poets Department»

62224-137655.jpg
Newsroom
13’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τέιλορ Σουίφτ με άσπρο φόρεμα στο κόκκινο χαλί
Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ροές στο Spotify σε μία μόνο ημέρα © ΕΡΑ/CAROLINE BREHMAN

Η Τέιλορ Σουίφτ έσπασε ρεκόρ στο Spotify με το νέο της άλμπουμ - Σε φρενίτιδα οι fan, καρφιά στους πρώην με τα τραγούδια της

Το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ, «The Tortured Poets Department», έσπασε ρεκόρ στο Spotify με τις περισσότερες ροές μέσα σε μία ημέρα, όπως ανακοίνωσε η μουσική πλατφόρμα.

Taylor Swift - Fortnight (feat. Post Malone) (Official Music Video)

Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ροές σε μία μόνο ημέρα

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της κυκλοφόρησε την Παρασκευή, στέλνοντας τους Swifties σε όλο τον κόσμο σε φρενίτιδα. Περιέχει 31 τραγούδια στα οποία η διάσημη μουσικός αποκαλύπτει τον πόνο της καρδιάς της και φαίνεται να στρέφει την οργή της στους πρώην συντρόφους της.

Τα πρώτα 16 κομμάτια κυκλοφόρησαν κανονικά χθες το απόγευμα όπως είχε ανακοινώσει η ίδια, αλλά λίγες ώρες αργότερα κυκλοφόρησαν επιπλέον 15 κομμάτια, προκαλώντας παροξυσμό στους θαυμαστές της.

Τέιλορ Σουίφτ: Το άλμπουμ είναι επηρεασμένο από μια θλιβερή περίοδο

Η Τέιλορ Σουίφτ δήλωσε ότι το άλμπουμ είναι μια ανθολογία νέων έργων που αντανακλούν «γεγονότα, απόψεις και συναισθήματα από μια φευγαλέα και μοιραία στιγμή του χρόνου -μια στιγμή που ήταν τόσο συγκλονιστική όσο και θλιβερή εξίσου». Στη συνέχεια δήλωσε ότι εκείνη η περίοδος της ζωής της «έχει πλέον τελειώσει».

«Το κεφάλαιο έκλεισε. Δεν υπάρχει τίποτα να εκδικηθούμε, δεν υπάρχουν λογαριασμοί να τακτοποιήσουμε, αφού οι πληγές έχουν επουλωθεί», είπε. «Μόλις πούμε την πιο θλιβερή μας ιστορία, μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτήν».

Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε την άφιξη του 11ου στούντιο άλμπουμ της ζωντανά στη σκηνή των βραβείων Grammy τον Φεβρουάριο.

Το νέο άλμπουμ αφήνει «μπηχτές» για τους πρώην της Τέιλορ Σουίφτ

Περιέχει κομμάτια όπως το «So Long, London», το οποίο θεωρείται ότι αφορά τον πρώην σύντροφό της, τον Βρετανό ηθοποιό Joe Alwyn. Η Σουίφτ, η οποία ήταν μαζί με τον Alwyn για έξι χρόνια, είχε προηγουμένως μετακομίσει στο Λονδίνο όπου ζούσε.

Ο Βρετανός ηθοποιός Joe Alwyn
Ο Βρετανός ηθοποιός Joe Alwyn © ΕΡΑ/TOLGA AKMEN

Ένα άλλο κομμάτι, το «But Daddy I Love Him», πιστεύεται επίσης ότι αναφέρεται στον διάλογο που περιβάλλει το αναφερόμενο - αλλά ποτέ επιβεβαιωμένο - ειδύλλιο της με τον τραγουδιστή των The 1975, Matty Healy, πέρυσι.

Ο δίσκος ακολουθεί το εξαιρετικά επιτυχημένο «Midnights», το οποίο πούλησε 1,6 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ πριν από δύο χρόνια.

Περιελάμβανε τα singles «Anti-Hero», «Bejeweled» και «Karma», ενώ στη συνέχεια κέρδισε το βραβείο άλμπουμ της χρονιάς στα Grammy - κάνοντας τη Σουίφτ το πρώτο άτομο που κερδίζει το βραβείο τέσσερις φορές.

Η άφιξη ενός νέου άλμπουμ προκάλεσε σοκ στους πιστούς θαυμαστές της, καθώς σημαίνει ότι θα υπάρχει νέο υλικό για να προστεθεί στην περιοδεία της σταρ «Eras Tour», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι.

Το άλμπουμ της έρχεται μετά από μια γεμάτη χρονιά για τη σταρ, η οποία επίσης ανακηρύχθηκε δισεκατομμυριούχος από το περιοδικό Forbes νωρίτερα αυτό το μήνα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ