Μουσικη

Eurovision: Επιστρέφει για 5η φορά η Έλενα Παπαρίζου - Θα τραγουδήσει στον 2ο ημιτελικό

Guest εμφάνιση και από την Ελένη Φουρέιρα στο μουσικό διαγωνισμό στο Μάλμε

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έλενα Παπαρίζου το 2005 στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision
Eurovision: Επιστρέφει για 5η φορά η Έλενα Παπαρίζου - Θα τραγουδήσει στον 2ο ημιτελικό © EUROKINISSI

Eurovision - Μαρίνα Σάττι: Guest εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και της Ελένης Φουρέιρα στο μουσικό διαγωνισμό στο Μάλμε 

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για τον μεγάλο τελικό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας με την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι να μπαίνουν σιγά σιγά σε ρυθμούς ημιτελικού. Μάλιστα η Ελλάδα τη φετινή χρονιά συμπληρώνει 50 χρόνια από την πρώτη της συμμετοχή στο μουσικό διαγωνσιμό με τη Μαρινέλλα.

Η Μαρίνα Σάττι φιλοδοξεί να κατακτήσει την Ευρώπη με το «Ζάρι» ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση. Ξεχωριστή θέση στην καρδιά των Ελλήνων Eurofans έχει η Έλενα Παπαρίζου, καθώς ήταν η μοναδική που κατάφερε να φέρει τη νίκη στην Ελλάδα το 2005 με το «My Number One». Και η Έλενα επσιτρέφει με διττό ρόλο!

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0hzbygtwtcx)

Με διπλό ρόλο επιστρέφει η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star η Έλενα Παπαρίζου θα είναι εκείνη που θα ανακοινώσει το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, ενώ θα κάνει και μία εμφάνιση-έκπληξη στον Β΄ ημιτελικό, όπου θα διαγωνιστεί και η Μαρίνα Σάττι.

Guest εμφάνιση αναμένεται να κάνει και η Ελένη Φουρείρα στον πρώτο ημιτελικό, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2018 και είχε βάλει φωτιά στη σκηνή με το «Fuego».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0i1ftfqrqsx)

«Το είχαμε πει ως σενάριο, τώρα μπορούμε και με τη σφραγίδα της EBU να το επιβεβαιώσουμε. Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision. Θα εμφανιστεί στον Β΄ ημιτελικό, εκεί που θα εμφανίζεται και η Μαρίνα Σάττι, προκειμένου να ερμηνεύσει το "My Number One". Οι Σουηδοί αγαπούν πάρα πολύ την Έλενα Παπαρίζου γιατί είναι ένα δικό τους παιδί, και την ήθελαν στις εμβληματικές συμμετοχές. Η Ελένη Φουρέιρα θα είναι στον πρώτο ημιτελικό. Πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τους Έλληνες Eurofans, γιατί θα δούμε δύο τραγουδίστριες που αγαπάμε. Η Ελένη Φουρέιρα είχε φτάσει στη 2η θέση και η Έλενα Παπαρίζου ήταν νικήτρια», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Στον Α' Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Οι δύο ημιτελικοί

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Στον Β' Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ