- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Eurovision: Επιστρέφει για 5η φορά η Έλενα Παπαρίζου - Θα τραγουδήσει στον 2ο ημιτελικό
Guest εμφάνιση και από την Ελένη Φουρέιρα στο μουσικό διαγωνισμό στο Μάλμε
Eurovision - Μαρίνα Σάττι: Guest εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και της Ελένης Φουρέιρα στο μουσικό διαγωνισμό στο Μάλμε
Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για τον μεγάλο τελικό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας με την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι να μπαίνουν σιγά σιγά σε ρυθμούς ημιτελικού. Μάλιστα η Ελλάδα τη φετινή χρονιά συμπληρώνει 50 χρόνια από την πρώτη της συμμετοχή στο μουσικό διαγωνσιμό με τη Μαρινέλλα.
Η Μαρίνα Σάττι φιλοδοξεί να κατακτήσει την Ευρώπη με το «Ζάρι» ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση. Ξεχωριστή θέση στην καρδιά των Ελλήνων Eurofans έχει η Έλενα Παπαρίζου, καθώς ήταν η μοναδική που κατάφερε να φέρει τη νίκη στην Ελλάδα το 2005 με το «My Number One». Και η Έλενα επσιτρέφει με διττό ρόλο!
Με διπλό ρόλο επιστρέφει η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star η Έλενα Παπαρίζου θα είναι εκείνη που θα ανακοινώσει το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, ενώ θα κάνει και μία εμφάνιση-έκπληξη στον Β΄ ημιτελικό, όπου θα διαγωνιστεί και η Μαρίνα Σάττι.
Guest εμφάνιση αναμένεται να κάνει και η Ελένη Φουρείρα στον πρώτο ημιτελικό, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2018 και είχε βάλει φωτιά στη σκηνή με το «Fuego».
«Το είχαμε πει ως σενάριο, τώρα μπορούμε και με τη σφραγίδα της EBU να το επιβεβαιώσουμε. Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision. Θα εμφανιστεί στον Β΄ ημιτελικό, εκεί που θα εμφανίζεται και η Μαρίνα Σάττι, προκειμένου να ερμηνεύσει το "My Number One". Οι Σουηδοί αγαπούν πάρα πολύ την Έλενα Παπαρίζου γιατί είναι ένα δικό τους παιδί, και την ήθελαν στις εμβληματικές συμμετοχές. Η Ελένη Φουρέιρα θα είναι στον πρώτο ημιτελικό. Πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τους Έλληνες Eurofans, γιατί θα δούμε δύο τραγουδίστριες που αγαπάμε. Η Ελένη Φουρέιρα είχε φτάσει στη 2η θέση και η Έλενα Παπαρίζου ήταν νικήτρια», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.
Στον Α' Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.
Οι δύο ημιτελικοί
Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.
Στον Β' Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο.
Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έγραψαν ιστορία με το «Foreign Tongues»
Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του, η γενέτειρά του τον τιμά με ένα μεγάλο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Πότε θα ξεκινήσει το τουρ του εμβληματικού τραγουδοποιού
Κυκλοφορούν πρώιμες ηχογραφήσεις του θρυλικού καλλιτέχνη, με τη συμμετοχή του κιθαρίστα των Led Zeppelin
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο «Bar» και μετά δημιούργησαν το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα»
Φολκ, σόουλ, indie rock και τζαζ ήχοι για το πρώτο μισό της χρονιάς
Νέα εποχή για το θρυλικό συγκρότημα
Όλες οι εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης εστιάζουν στη θεματική «Ανατροπές»
Το συγκρότημα του Τζος Χομ κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι μετά από τρία χρόνια
Ένα τετραήμερο μουσικό mini fest στην αυλή του Black Duck από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου, από την ATHENS VOICE και το VOICE RADIO
Τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επέστρεψε για μια ακόμη χρονιά στον αγαπημένο αρχαιολογικό χώρο, όπου η Καμεράτα ερμήνευσε την όπερα «Ορφέας και Ευριδίκη» του Γκλουκ, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου
Η 67χρονη σταρ με την νέα της επιτυχία γράφει ξανά ιστορία στη μουσική βιομηχανία
Αποσύρεται από την περιοδεία του συγκροτήματος - Φίλοι και οικογένεια συγκεντρώνουν πόρους για τη θεραπεία της
Το συγκινητικό αντίο των συναδέλφων του
Την ανέβασαν στα επίσημα social media
Μαγική βραδιά στον Λόφο της Σάνης - Ρόμπερτ Πλαντ και Saving Grace ένωσαν το παρελθόν με το παρόν της παγκόσμιας ροκ σκηνής
...και δεν έχει καμία σχέση με τον ακτιβισμό και τη ζωής της διάσημης αδελφής της
Γιατί τα παλιά τραγούδια του σινεμά μοιάζουν και είναι (ακόμα) τόσο μεγάλα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.