- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Eurovision: Επιστρέφει για 5η φορά η Έλενα Παπαρίζου - Θα τραγουδήσει στον 2ο ημιτελικό
Guest εμφάνιση και από την Ελένη Φουρέιρα στο μουσικό διαγωνισμό στο Μάλμε
Eurovision - Μαρίνα Σάττι: Guest εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και της Ελένης Φουρέιρα στο μουσικό διαγωνισμό στο Μάλμε
Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για τον μεγάλο τελικό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας με την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι να μπαίνουν σιγά σιγά σε ρυθμούς ημιτελικού. Μάλιστα η Ελλάδα τη φετινή χρονιά συμπληρώνει 50 χρόνια από την πρώτη της συμμετοχή στο μουσικό διαγωνσιμό με τη Μαρινέλλα.
Η Μαρίνα Σάττι φιλοδοξεί να κατακτήσει την Ευρώπη με το «Ζάρι» ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση. Ξεχωριστή θέση στην καρδιά των Ελλήνων Eurofans έχει η Έλενα Παπαρίζου, καθώς ήταν η μοναδική που κατάφερε να φέρει τη νίκη στην Ελλάδα το 2005 με το «My Number One». Και η Έλενα επσιτρέφει με διττό ρόλο!
Με διπλό ρόλο επιστρέφει η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star η Έλενα Παπαρίζου θα είναι εκείνη που θα ανακοινώσει το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, ενώ θα κάνει και μία εμφάνιση-έκπληξη στον Β΄ ημιτελικό, όπου θα διαγωνιστεί και η Μαρίνα Σάττι.
Guest εμφάνιση αναμένεται να κάνει και η Ελένη Φουρείρα στον πρώτο ημιτελικό, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2018 και είχε βάλει φωτιά στη σκηνή με το «Fuego».
«Το είχαμε πει ως σενάριο, τώρα μπορούμε και με τη σφραγίδα της EBU να το επιβεβαιώσουμε. Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision. Θα εμφανιστεί στον Β΄ ημιτελικό, εκεί που θα εμφανίζεται και η Μαρίνα Σάττι, προκειμένου να ερμηνεύσει το "My Number One". Οι Σουηδοί αγαπούν πάρα πολύ την Έλενα Παπαρίζου γιατί είναι ένα δικό τους παιδί, και την ήθελαν στις εμβληματικές συμμετοχές. Η Ελένη Φουρέιρα θα είναι στον πρώτο ημιτελικό. Πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τους Έλληνες Eurofans, γιατί θα δούμε δύο τραγουδίστριες που αγαπάμε. Η Ελένη Φουρέιρα είχε φτάσει στη 2η θέση και η Έλενα Παπαρίζου ήταν νικήτρια», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.
Στον Α' Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.
Οι δύο ημιτελικοί
Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.
Στον Β' Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο.
Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σταρ δυσκολεύτηκε στη σκηνή και παρουσίασε συμπτώματα αφυδάτωσης
Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Θεάτρου Δόρα Στράτου, ο Θοδωρής Βουτσικάκης μιλάει στην ATHENS VOICE για τη μουσική, τη Λίνα Νικολακοπούλου, το συναίσθημα και την τέχνη του
Ο 48χρονος ηθοποιός αποδεικνύει ότι οι ικανότητές του δεν περιορίζονται στην υποκριτική
Η διεθνώς αναγνωρισμένη τραγουδοποιός επιλέχθηκε από την ΕΟΕ για την Τελετή Αφής και Παράδοσης Φλόγας για το «Ντακάρ 2026»
Συγγενείς και καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν με συγκινητικά μηνύματα τη θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι
Μιλήσαμε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του 5ου Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης Δημήτρης Κρεμαστινός
Δεν είναι η πρώτη φορά που τα βάζει με τη σύγχρονη κουλτούρα
Ποια η θέση των γυναικών στην ηλεκτρονική μουσική, την ελληνική club κουλτούρα και μια σκηνή που μεγαλώνει, ταξιδεύει και διεκδικεί τη θέση της στον διεθνή χάρτη;
Το «All My Life» στην εκκίνηση
Η προθυμία της «βασίλισσας της κάντρι» να δοκιμάσει πειραματικά φάρμακα
Ένα μουσικό ταξίδι από τον Mozart και τον Beethoven έως τον Σκαλκώτα και τη σύγχρονη δημιουργία
Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Βρετανός σταρ της grime συναντά τους Toquel, Εθισμό, Vlospa, Gxhan και Lunar σε ένα line-up που φέρνει την παγκόσμια και την ελληνική rap σκηνή στο ίδιο stage
Η συγκινητική στιγμή στο Λονδίνο και η αληθινή ιστορία πίσω από το εμβληματικό τραγούδι
Οι προσεχείς συναυλίες μετατίθενται για το 2027
Από μια καλύβα στα Smoky Mountains στην κορυφή της country, από την Jolene στο Dollywood και την Imagination Library
Η Ντόλι Πάρτον συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά «Hannah Montana», υποδυόμενη την «θεία Ντόλι»
Νέες αποκαλύψεις για τη μοιραία πτήση - Τι υποστηρίζει ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας
Η Ντόλι Πάρτον έγραψε και ηχογράφησε το εμβληματικό τραγούδι το 1973
Από μια ξύλινη καλύβα στο παγκόσμιο στερέωμα
Μια φωνή που σε κερδίζει από την πρώτη νότα!
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.