Μουσικη

Η Lizzo διευκρινίζει: «Δεν εγκαταλείπω τη μουσική βιομηχανία»

«Έχω βαρεθεί να είμαι το αστείο της υπόθεσης»

Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Lizzo τελικά δεν εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία - Την αρνητική ενέργεια εγκαταλείπει

Η Lizzo αλλάζει τα λόγια της και «διευκρινίζει» ότι δεν θα εγκαταλείψει τελικά τη μουσική βιομηχανία, παρά το γεγονός ότι μοιράστηκε μια πρόσφατη δήλωση που έγραφε «I quit» στα social media την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Lizzo: Δεν πρόκειται ποτέ να παρατήσω τη μουσική

«Κάνω αυτό το βίντεο διότι απλά πρέπει να το διευκρινίσω. Όταν λέω τα παράτησα, εννοώ ότι σταμάτησα να δίνω προσοχή σε οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια», είπε η τραγουδίστρια σε ένα κλιπ που ανέβασε στο Instagram.

«Αυτό που δεν πρόκειται να παρατήσω ποτέ είναι η χαρά της ζωής μου, η δημιουργία μουσικής, η σύνδεση με τους ανθρώπους. Γιατί ξέρω ότι δεν είμαι μόνη».

«Σε καμία περίπτωση, σχήμα ή μορφή, δεν είμαι το μόνο άτομο που βιώνει αυτές τις αρνητικές φωνές που φαίνονται να είναι πιο δυνατές από τις θετικές».

«...Θα συνεχίσω να προχωρώ, θα συνεχίσω να είμαι εγώ».

«Έχω γίνει το αστείο της υπόθεσης»

«Η Lizzo, με πραγματικό όνομα Melissa Viviane Jefferson, δημοσίευσε μια ξεχωριστή δήλωση στο Instagram την περασμένη Παρασκευή, ισχυριζόμενη ότι «είχα καταντήσει το αστείο της υπόθεσης λόγω της εμφάνισής μου» και ότι «είμαι στόχος ανθρώπων που δεν με γνωρίζουν. I didn’t sign up for this s**t. I quit».

Η τραγουδίστρια του «About Damn Time» και η εταιρεία παραγωγής δέχτηκαν μηνύσεις τον περασμένο Αύγουστο από τις πρώην χορεύτριες Arianna Davis, Crystal Williams και Noelle Rodriguez, οι οποίες κατηγόρησαν τη Lizzo και την ομάδα της για σεξουαλική παρενόχληση και δημιουργία ενός εχθρικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Εκείνη την εποχή, η σταρ περιέγραψε την κατάσταση ως «εξαιρετικά δύσκολη και τρομερά απογοητευτική», προσθέτοντας ότι οι ισχυρισμοί ήταν «τόσο απίστευτοι όσο ακούγονται».