Μουσικη

Η Lizzo εγκαταλείπει τη μουσική υπό τo βάρος μηνύσεων για σεξουαλική παρενόχληση

«Δεν υπέγραψα για αυτά τα σκ*** - ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Lizzo εγκαταλείπει τη μουσική υπό τo βάρος μηνύσεων για σεξουαλική παρενόχληση
Οι δικαστικές διαμάχες των τελευταίων μηνών ώθησαν τη Lizzo να εγκαταλείψει τη μουσική της καριέρα © ΕΡΑ/ETIENNE LAURENT

Την απόφαση να εγκαταλείψει τη μουσική ανακοίνωσε η Lizzo, με ανάρτηση στο Instagram

Πέρυσι η Lizzo, λίγο μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της «Special», κατηγορήθηκε από τις χορεύτριές της για σεξουαλική παρενόχληση και δημιουργία ενός εχθρικού εργασιακού περιβάλλοντος. Η Lizzo αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι ήταν «ψευδείς», «με σκοπό να προκαλέσουν αίσθηση» και «πολύ εξωφρενικοί για να μην αντιμετωπιστούν».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d073vs9upn89)

Lizzo: Εγκαταλείπω τη μουσική

Ωστόσο, η 35χρονη τραγουδίστρια χθες, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram λέγοντας ότι εγκαταλείπει τη μουσική.

«Έχω βαρεθεί και δεν ανέχομαι να διασύρουν όλοι τη ζωή μου στο διαδίκτυο», έγραψε. «Το μόνο που θέλω είναι να κάνω μουσική και να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους και να βοηθήσω τον κόσμο να γίνει λίγο καλύτερος από ό,τι τον βρήκα. Αλλά έχω αρχίσει να νιώθω ότι ο κόσμος δεν με θέλει σε αυτό. Αντιμετωπίζω συνεχώς ψέματα που λέγονται για clout και views… είμαι το αστείο κάθε φορά λόγω της εμφάνισής μου… ο χαρακτήρας μου γίνεται στόχος από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν και δεν σέβονται το όνομά μου».

Πρόσθεσε, «Δεν υπέγραψα για αυτά τα σκ*** - ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ».

Η δίκη για σεξουαλική παρενόχληση προχωρά

Η Lizzo προσπάθησε να καταρρίψει τη μήνυση εναντίον της, υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση πρέπει να απορριφθεί βάσει του νόμου κατά του SLAPP της Καλιφόρνια, ενός νόμου που διευκολύνει τον γρήγορο τερματισμό αγωγών που δεν έχουν νομική βάση και απειλούν την ελευθερία του λόγου. Ωστόσο, μόλις τον περασμένο μήνα το αίτημα απορρίφθηκε από τον δικαστή και η υπόθεση προχωρά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ