Μουσικη

Κωστέτσος για Μαρίνα Σάττι: Θα την ήθελα γυμνή πάνω στη σκηνή - Θα είχε καλύτερη επιτυχία

Οι δηλώσεις του σχεδιαστή μόδας όταν ρωτήθηκε για το «Zari»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωστέτσος για Μαρίνα Σάττι: Θα την ήθελα ολόγυμνη πάνω στη σκηνή - Θα είχε καλύτερη επιτυχία
Κωστέτσος για Μαρίνα Σάττι: Θα την ήθελα ολόγυμνη πάνω στη σκηνή - Θα είχε καλύτερη επιτυχία © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μαρίνα Σάττι - Zari: Οι δηλώσεις του σχεδιαστή μόδας όταν ρωτήθηκε για την εμφάνιση της τραγουδίστριας 

Το «Zari» της Μαρίνας Σάττι έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και ανεβαίνει ακόμα περισσότερο στα προγνωστικά. Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το eurovisionworld, η Ελλάδα φιγουράρει στην 7η θέση, ενώ αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι η Κροατία.

Marina Satti - ZARI | Greece 🇬🇷 | Official Music Video | Eurovision 2024

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε στην εκπομπή του Open «Πρωινό Σουσου» και μεταξύ άλλων τόνισε πως δε θα αναλάμβανε την επιμεληθεί το ντύσιμο της Μαρίνας Σάττι γιατί δεν είναι το στυλ του. Επιπρόσθετα, ερωτηθείς για την σκηνική της παρουσία τόνισε πως θα την φανταζόταν «γυμνή, θα είχε καλύτερη επιτυχία».

Πιο αναλυτικά, ο Βασίλειος Κωστέτσος είπε για τη Μαρίνα Σάττι: «Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την κοπέλα, ούτε την ξέρω, αλλά ούτε και με ενδιαφέρει να τη μάθω. Εγώ θα την ήθελα ολόγυμνη πάνω στη σκηνή, δεν νομίζω ότι μπορεί να βάλει και τίποτα άλλο. Γυμνή θα έχει καλύτερη επιτυχία. Αυτός ο τρόπος ντυσίματος δεν είναι του στιλ μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czyfkvqczlkp)

Μαρίνα Σάττι: Απάντηση για το «είχατε στο χωριό σας ρεγκετόν»

Aπάντηση έδωσε η Μαρίνα Σάττι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την φράση «είχατε και στο χωριό σας ρέγκετον» που όπως φαίνεται ενόχλησε κάποιους. 

Μέσα από μια ιστορία που δημοσίευσε, η Μαρίνα Σάττι σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό που έγινε είναι ότι είμαστε στο στούντιο και κάνουμε ανάλυση το κομμάτι στο Instagram Live. Αναλύσαμε τις μελωδίες, τις αρμονίες, τα φωνητικά και τον ρυθμό. Κάποια στιγμή είπα εγώ για πλάκα ότι στο χωριό μας, στην Ελλάδα, εμείς δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό, ρούμπα, μπάλο. Όπως θες τον λες αυτόν τον ρυθμό που εννοείται ότι στη λατινική Αμερική είναι ρεγκετόν αλλά αυτός ο ρυθμός υπάρχει και στη Βραζιλία και στην Αφρική και σε όλο τον κόσμο.

«Είναι παναθρώπινος ρυθμός και είπα εγώ ότι στο χωριό σας, στο χωριό μας, δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό. Ωραία; Αυτό ήταν, δεν ήταν κάτι άλλο! Δεν παρεξηγούμαι, μην παρεξηγείστε και εσείς».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εσάς στην τηλεόραση, δεν σας την είπα. Ίσα ίσα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που προβάλλετε την δουλειά μας» κατέληξε η Μαρίνα Σάττι σε αυτή τη νέα ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instargam.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ