Μουσικη

4 μουσικά ραντεβού για τις 7 - 13 Μαρτίου

Η Φιλαρμονική του Radio France, ο CJ Jeff, ο David Morales και μια γέφυρα μουσικής πάνω από τη Συγγρού στα live της εβδομάδας

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 907
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4 μουσικά ραντεβού για τις 7 - 14 Μαρτίου

Μουσική: 4 προτάσεις για τις 7-13 Μαρτίου

Συναυλίες στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Cozmo και τo ΒÓTOXE Athens

Δυο βράδια με τη Φιλαρμονική του Radio France

Δυο βράδια με τη Φιλαρμονική του Radio France
Ραβέλ και Ντεμπυσύ την Τρίτη, Σοστακόβιτς και Στραβίνσκι την Τετάρτη μας υπόσχεται η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Γαλλίας που καταφθάνει στα μέρη μας με τον διάσημο Φιλανδό μαέστρο Μίκκο Φρανκ. Την πρώτη βραδιά το ιστορικό σύνολο συμπράττει με τον διάσημο πιανίστα Ζαν-Υβ Τιμπωντέ σε δημοφιλείς δημιουργίες, όπως το Πρελούδιο στο απομεσήμερο ενός φαύνου, ενώ τη δεύτερη, με σολίστ την καταξιωμένη βιολονίστα Βίλντε Φρανγκ, εστιάζουν σε αντιπροσωπευτικές παρτιτούρες του ρωσικού Μοντερνισμού, όπως το μπαλέτο «Πετρούσκα».
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 12 & 13 Μαρτίου στις 20:30

Μια γέφυρα μουσικής πάνω από τη Συγγρού

Μια γέφυρα μουσικής πάνω από τη Συγγρού
Σε μια μουσική οδύσσεια μας παρασέρνει η καθιερωμένη συνεργασία της Στέγης με το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η πρώτη συναυλία είναι αφιερωμένη στο έργο του Maurice Ohana, που συνδυάζει αναφορές στο φλαμένκο και τους αφρικανικούς ρυθμούς. Στην δεύτερη η πιανίστα Rebeca Omordia μας συστήνει την αφρικανική μουσική για πιάνο, με έργα που βασίζονται στις πλούσιες πολυφωνίες της παραδοσιακής αφρικανικής μουσικής. Η Παρασκευή, πάλι, θα κινηθεί στον ρυθμό του βραζιλιάνικου choroκαι σε σύγχρονα μελωδικά μονοπάτια από την Αργεντινή, αλλά και με συνθέσεις των Υuji Takahashi, Toshio Hosokawa και Μisato Mochikuzi από την Ιαπωνία. Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου.
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, 7 & 8 Μαρτίου στις 20:30 & 21:30

Ο David Morales στην Αθήνα

Ο David Morales στην Αθήνα
Έχει κάνει remix και έχει παραγάγει περισσότερες από 500 κυκλοφορίες για καλλιτέχνες όπως οι Mariah Carey, ArethaFranklin, Michael Jackson, Janet Jackson, Spice Girls, EricClapton, Seal, Pet Shop Boys, U2, Donna Summer, WhitneyHouston, Selena και Jamiroquai. Αυτό το Σάββατο ο διάσημος Νεοϋορκέζος DJ δίνει τον ρυθμό στο club restaurant της Πέτρου Ράλλη. Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla.
ΒÓTOXE Athens, 9 Μαρτίου από τις 23:00

25 χρόνια CJ Jeff, ένα μεγάλο party στην Αθήνα

25 χρόνια CJ Jeff, ένα μεγάλο party στην Αθήνα
Ο πιο αναγνωρίσιμος μουσικός παραγωγός και DJ στην Ελλάδα, ο CJ Jeff, έχει παίξει από θεοσκότεινα clubs μέχρι ηλιόλουστες τοποθεσίες στον πλανήτη Γη, από αίθριο Πανεπιστημίου μέχρι υπερπολυτελή spots, χορεύοντας τους ανθρώπους με deep για deep house. Ο 19χρονος κάποτε raver που τριγυρνούσε στο Ministry Of Sound και το Cavo Paradiso, γιορτάζει 25 χρόνια δημιουργίας. Με ένα μεγάλο πάρτι στο Cozmo, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, με ένα all night long set, με back 2 back guest τον Thodoris Triantafillou και cameos στα decks από τους George R, Kiko, Lance, Raise και Senorj μεταξύ άλλων. Η βαρεμάρα θα μείνει μόνη στο σπίτι της.
Cozmo, 8 Μαρτίου από τις 23:00

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ