Μουσικη

Ροντ Στιούαρτ: Δεν ξέρω κανένα κομμάτι του Εντ Σίραν

Ποια είναι δυο από τα αγαπημένα του τραγούδια όλων των εποχών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Rod Stewart
O Ροντ Στιούρτ © EPA/Daniel Karmann

Ροντ Στιούαρτ: Η μουσική του Εντ Σίραν δεν θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου

Σε νέα συνέντευξή του στους Times, ο Ροντ Στιούαρτ αποκάλυψε ποιοι νέοι καλλιτέχνες πιστεύει ότι θα αντέξουν στο χρόνο, μεταξύ αυτών δεν φαίνεται όμως να είναι ο Εντ Σίραν. 

«Εννοείς όπως το 'Maggie May'; Τραγούδια που θα παίζονται σε 50 χρόνια, ποιον εννοείς;» διερωτήθηκε ο Στιούαρτ και τότε ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Λες μήπως για τον Εντ Σίραν;», «Όχι όχι δεν ξέρω ούτε ένα τραγούδι του».

Τελικά, ο Στιούαρτ ήθελε να αναφερθεί στον τραγουδιστή του «Barcelona», Τζορτζ Έζρα. «Ναι! Νομίζω ότι γράφει πραγματικά τρομερά τραγούδια», είπε για τον Έζρα.

Ο Στιούαρτ ανέφερε το «Uptown Funk» του Μαρκ Ρόνσον και το τραγούδι «Cars and Girls» των «Prefab Sprout» του 1988 ως τα αγαπημένα του τραγούδια όλων των εποχών και καυτηρίασε την κατάσταση της σημερινής μουσικής βιομηχανίας.

Mark Ronson - Uptown Funk (Official Video) ft. Bruno Mars

Από την πλευρά του, ο Σίραν κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ «Autumn Variations».  Ο Βρετανός τραγουδιστής ολοκλήρωσε την περιοδεία του The Mathematics Tour για το 2023, μια πορεία που είδε τον Άγγλο να καταρρίπτει ρεκόρ προσέλευσης σε πολλές ηπείρους, συμπεριλαμβανομένου του MetLife Stadium του East Rutherford και του Melbourne Cricket Ground (δύο φορές). 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ