Μουσικη

Έργο τέχνης αφιερωμένο στον DJ Avicii εκτίθεται σε Μουσείο στη Σουηδία

Ο tattoo artist πίσω από το έργο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έργο τέχνης αφιερωμένο στον DJ Avicii εκτίθεται σε Μουσείο στη Σουηδία
Έργο τέχνης αφιερωμένο στον DJ Avicii εκτίθεται σε Μουσείο στη Σουηδία © EPA

Avicii: Έργο τέχνης προς τιμήν του εκτίθεται σε Μουσείο στη Σουηδία - Ο tattoo artist πίσω από το έργο

Καλλιτέχνης από την Αγγλία εξέφρασε τον ενθουσιασμό του όταν είδε έργο τέχνης του, αφιερωμένο στον αείμνηστο DJ Avicii να εκτίθεται σε Μουσείο στη Σουηδία.

Ο Γουίλφ Έλιοτ, από το Κλάκτον – ον – Σι, στο Έσσεξ, εμπνεύστηκε τη δημιουργία ενός πίνακα του Σουηδού DJ μετά την επίσκεψη του στην έκθεση Avicii Experience στη Στοκχόλμη.

Ο καλλιτέχνης ταξίδεψε πριν από μερικές μέρες στη Σουηδία για τα αποκαλυπτήρια του πίνακα αφού οι υπεύθυνοι του Μουσείου συμφώνησαν να τον εκθέσει.

«Είναι τόσο ωραίο, είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό» δήλωσε, σύμφωνα με το BBC.

Έργο τέχνης αφιερωμένο στον DJ Avicii εκτίθεται σε Μουσείο στη Σουηδία

Ο Γουίλφ Έλιοτ είναι καλλιτέχνης τατουάζ στο επάγγελμα, αλλά είπε ότι άρχισε να ζωγραφίζει κατά τη διάρκεια του lockdown και παθιάστηκε με τη δημιουργία έργων τέχνης.

Ο θαυμαστής του αείμνηστου DJ το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Τιμ Μπέργκλκινγκ είπε ότι ακούει τη μουσική του Avicii εδώ και αρκετά χρόνια. Αποκάλυψε ακόμη ότι έχει ένα τατουάζ με την εικόνα του DJ στο πόδι του.

Ο Avicii πέθανε σε ηλικία 28 ετών το 2018 και από τότε ο πατέρας του, Κλας Μπέργκλινγκ, ίδρυσε μία οργάνωση για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψυχική υγεία.

Οι επισκέπτες του Μουσείου στη Στοκχόλμη εισέρχονται στον κόσμο της μουσικής μέσω του Avicii και των παραγωγών και συνθέσεών του που αποτελούν μέρος της καριέρας του, ανακαλύπτουν άγνωστες ιστορίες, τραγουδούν καραόκε VR και παίζουν μουσική μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές που ουρλιάζουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ