Ο Νικ Κέιβ γράφει τη μουσική της ταινίας «Back to Black» για τη ζωή της Έιμι Γουαϊνχάουζ
Πρωταγωνίστρια της ταινίας η Μαρίζα Αμπέλα
Ο Νικ Κέιβ γράφει τη μουσική της ταινίας «Back to Black» για τη ζωή της Έιμι Γουαϊνχάουζ mε πρωταγωνίστρια την Μαρίζα Αμπέλα
Ο Νικ Κέιβ, μαζί με τον εδώ και πολλά χρόνια συνεργάτη του Γουόρεν Έλις γράφουν τη μουσική για την επερχόμενη βιογραφική ταινία για την αείμνηστη τραγουδίστρια-τραγουδοποιό Έιμι Γουαϊνχάουζ «Back to Black» της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον.
Ο Νικ Κέιβ γράφει τη μουσική της ταινίας «Back to Black» για τη ζωή της Έιμι Γουαϊνχάουζ
Οι συντελεστές μπορεί να έχουν πρόσβαση στον παγκοσμίως αναγνωρισμένο κατάλογο της Έιμι Γουαϊνχάουζ, αλλά ένας άλλος θρυλικός μουσικός επενδύει το ταλέντο του στο κινηματογραφικό έργο, αναφέρει το Variety.
Στην ταινία των StudioCanal και Focus Features με πρωταγωνίστρια την Μαρίζα Αμπέλα συμμετέχουν οι Τζακ Ο' Κόνελ, Έντι Μάρσαν και Τζούλιετ Κόουαν.
Το Variety έλαβε αποκλειστικές φωτογραφίες των Κέιβ, Έλις και Τέιλορ Τζόνσον να ηχογραφούν στο στούντιο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
Ο Νικ Κέιβ και Γουόρεν Έλις θα συνθέσουν μουσική διάρκειας 20-30 λεπτών
Καθώς τα τραγούδια της ίδιας της Έιμι Γουαϊνχάουζ, όπως το «Back to Black» (το οποίο ακούγεται στο πρόσφατο τρέιλερ), «Valerie» και το «Rehab» αναμφίβολα θα έχουν κεντρική θέση στην ταινία, οι Νικ Κέιβ και Γουόρεν Έλις θα συνθέσουν μουσική διάρκειας 20-30 λεπτών.
«Ο Νικ και ο Γουόρεν ήταν οι μόνοι μουσικοί στο μυαλό μου για τη μουσική της ταινίας "Back to Black"», είπε η Τέιλορ Τζόνσον. «Με τα χρόνια, άκουσα όλα όσα έχουν συνθέσει και λαχταρούσα να πραγματοποιήσω το όνειρο της συνεργασίας. Η ευαισθησία τους καθώς και η κατανόηση αυτής της ιστορίας έχει οδηγήσει σε μια βαθιά και συγκινητική ταινία».
Οι δυο μουσικοί συνέθεσαν πρόσφατα το soundtrack της βιογραφικής ταινίας του Άντριου Ντόμινικ του 2022 για την Μέριλιν Μονρόε «Blonde».
Ωστόσο, η ταινία «Back to Black» σηματοδοτεί την πρώτη κινηματογραφική συνεργασία του Νικ Κέιβ με τη φίλη του Τέιλορ - Τζόνσον, η οποία του ζήτησε να συνεισφέρει με κείμενο στο βιβλίο της "Still Lives" του 2015).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.