Μουσικη

Μάγεψε η Τρέισι Τσάπμαν στην τελετή των βραβείων Grammy

Τραγούδησε το θρυλικό «Fast Car» μαζί με τον Λουκ Κομπς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάγεψε η Τρέισι Τσάπμαν στην τελετή των βραβείων Grammy
© Instagram / tracychapmanonline

Μάγεψε η Τρέισι Τσάπμαν στην τελετή των βραβείων Grammy μαζί με τον Λουκ Κομπς

Mία από τις ωραιότερες στιγμές των βραβείων Grammy ήταν όταν η Τρέισι Τσάπμαν πραγματοποίησε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της. Τραγούδησε το θρυλικό «Fast Car» το οποίο έγραψε και ερμήνευσε το 1988, μαζί με τον Λουκ Κομπς ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία πέρυσι κυκλοφορώντας μία νέα διασκευή του.

GRAMMYs: Tracy Chapman Makes RARE Appearance to Sing Fast Car With Luke Combs

Πριν την ερμηνεία τους στη σκηνή, ο Κομπς μοιράστηκε σε βίντεο την πρώτη φορά που άκουσε το τραγούδι από την υπέροχη φωνή της Τσάπμαν. Εξήγησε ότι ήταν το αγαπημένο του τραγούδι «πριν ακόμα μάθει τι σημαίνει αγαπημένο τραγούδι». «Από τότε που άρχισα να παίζω κιθάρα ήξερα αυτό το τραγούδι» τόνισε.

Τρέισι Τσάπμαν: Η πρώτη της εμφάνιση από το 2020

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε συγκινημένη και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Σύμφωνα με το People, ήταν η πρώτη της εμφάνιση από το 2020 στο «Late Night with Seth Myers» ενώ η τελευταία της περιοδεία πραγματοποιήθηκε το 2009.

Η Τέιλορ Σουίφτ και η Μπράντι Καρλάιλ ήταν όρθιες σε όλη την διάρκεια της μοναδικής ερμηνείας των Τσάπμαν - Κομπς, οι οποίοι στο τέλος δέχτηκαν ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό.

Ανάμεσά τους και η Όπρα Γουίνφρεϊ, ενώ ο οικοδεσπότης Τρέβορ Νόα έτρεξε στη σκηνή για να αποτίσει φόρο τιμής στην τραγουδίστρια. «Η θρυλική Τρέισι Τσάπμαν. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό!» είπε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ