Μουσικη

Grammy 2024: Σάρωσε στα βραβεία ο «Killer Mike» αλλά αποχώρησε με χειροπέδες

Απομακρύνθηκε με τη συνοδεία αστυνομίας από τον χώρο των Grammy

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Grammy 2024: Σάρωσε στα βραβεία ο «Killer Mike» αλλά αποχώρησε με χειροπέδες
© EPA/ALLISON DINNER

Grammy 2024: Συνελήφθη ο ράπερ «Killer Mike» - Απομακρύνθηκε με τη συνοδεία αστυνομίας από τον χώρο των Grammy 

Η βραδιά των Grammy Awards 2024 στη Crypto.com Arena τα είχε όλα. Εκθαμβωτικές εμφανίσεις, επιστροφές - εκπλήξεις διάσημων καλλιτεχνών, ρεκόρ αλλά και μερικά μελανά σημεία.

'Ενα από αυτά είναι η σύλληψη του ράπερ «Killer Mike» αμέσως μετά τη λήξη της τελετής. Ο ράπερ σάρωσε στα βραβεία κερδίζοντας 3 Grammy αλλά απόμακρύνθηκε με χειροπέδες και συνοδεία της αστυνομίας από τον χώρο.

Grammy - Killer Mike
© EPA/ALLISON DINNER

Grammy Awards 2024: Με χειροπέδες αποχώρησε ο «Killer Mike»

Η αστυνομία του Λος Άντζελες δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το θέμα ενώ βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τους αστυνομικούς να συνοδεύουν τον ράπερ, με χειροπέδες στα χέρια πίσω από την πλάτη του, μέσα από την αίθουσα των βραβείων στο Λος Άντζελες.

Το Hollywood Reporter, που επικαλείται αξιωματούχο ασφαλείας της Arena, ανέφερε ότι ο Killer Mike κρατήθηκε για μια απροσδιόριστη κατηγορία που αφορά σε πλημμέλημα και δεν σχετίζεται με τα βραβεία Grammy.

«Σάρωσε» ο ράπερ με 3 Grammy 

Ο Killer Mike κέρδισε και στις τρεις κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφιος: καλύτερο ραπ τραγούδι και καλύτερη ραπ ερμηνεία για το κομμάτι του «Scientists & Engineers» και καλύτερο ραπ άλμπουμ για το «Michael», το έκτο στούντιο άλμπουμ του που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2023.

Killer Mike - Scientists & Engineers ft. Future, Andre 3000, Eryn Allen Kane [Audio]

Στο τραγούδι του «Scientists & Engineers» συμμετείχαν οι André 3000, Future και Eryn Allen Kane. Κέρδισε το «The Hillbillies» των Baby Keem και Kendrick Lamar, το «Love Letter» του Black Thought, το «Players» του Coi Leray και το «Rich Flex» των Drake και 21 Savage στην κούρσα για την καλύτερη ραπ ερμηνεία. Στο καλύτερο ραπ τραγούδι, το κομμάτι θριάμβευσε έναντι του «Rich Flex», του «Attention» της Doja Cat, του «Barbie World» των Nicki Minaj, Ice Spice και Aqua και του «Just Wanna Rock» του Lil Uzi Vert.

Το άλμπουμ «Michael» του Killer Mike κέρδισε το «Her Loss» του Drake και του 21 Savage- το «Heroes & Villains» του Metro Boomin- το «King's Disease III» του Nas και το «Utopia» του Travis Scott στο καλύτερο rap άλμπουμ.

Γεννημένος Michael Render, ο Killer Mike είναι επίσης γνωστός για τον κοινωνικό ακτιβισμό σε θέματα όπως ο ρατσισμός και η αστυνομική βία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ