Μουσικη

Bruce Dickinson: Νέο τραγούδι από το «The Mandrake Project»

Ο τραγουδιστής έδωσε στη δημοσιότητα το video του «Rain Οn The Graves»

Μπάμπης Καλογιάννης
Μπάμπης Καλογιάννης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bruce Dickinson: Νέο τραγούδι από το «The Mandrake Project»

Bruce Dickinson: Στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού «Rain Οn The Graves» από το άλμπουμ «The Mandrake Project» που κυκλοφορεί στις 1 Μαρτίου 2024.

Μέσα από ένα εξαιρετικό video clip στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Preacher και ο Tim Cartwright ως διάβολος, ο Bruce Dickinson παρουσιάζει το νέο single Rain Οn Τhe Graves”, από το επερχόμενο “The Mandrake Project”. Ο Tim Cartwright είναι γνωστός θεατρικός ηθοποιός ο οποίος μεταπήδησε στην τηλεόραση από το 2016 κι έπειτα, με σημαντικότερη τη συμμετοχή του στο “The Legend of Mordred”. Το video ξεκινάει με μια φράση του William Blake, είδωλο του Dickinson και βασική έμπνευση του “The Chemical Wedding”, ενός από τα καλύτερα solo albums του καλλιτέχνη. Το συγκρότημα που τον συνοδεύει έχει το προσωνύμιο “House Band from Hell” και αποτελείται από τον σταθερό συνοδοιπόρο του όλα αυτά τα χρόνια, Roy Z στην κιθάρα, τον Dave Moreno στα τύμπανα, την Tanya O'Callaghan στο μπάσο και τη Mistheria στα πλήκτρα.

Bruce Dickinson – Rain On The Graves (Official Video)

To “Τhe Mandrake Project” κυκλοφορεί την 1η Μαρτίου μέσω της BMG Records. Στα τέλη του 2023 δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο single από το δίσκο, “Afterglow of Ragnarok”.

Bruce Dickinson - Afterglow Of Ragnarok (Official Video)

Το “The Mandrake Project” είναι το 7ο συνολικά solo album του τραγουδιστή των Iron Maiden και πρώτο, μετά το “Tyranny of Souls” του 2005, ενώ σύμφωνα με δήλωση του Dickinson βρίσκεται στη διαδικασία της σύνθεσης από το 2014! Στο πλαίσιο της προώθησης του album, ο Bruce Dickinson θα βρεθεί μαζί με τους Judas Priest και τους Accept στη σκηνή του μεγάλου φεστιβάλ Release Athens 2024, την Κυριακή 21 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, στην Αθήνα. Ο τραγουδιστής έχει πρόσφατα υποσχεθεί πως θα ακούσουμε πολλά από τα κλασικά του τραγούδια, όπως τα “Tears of a Dragon”, “Accident of Birth”, “Chemical Wedding” κ.α.

Bruce Dickinson: Στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού «Rain Οn The Graves» από το άλμπουμ «The Mandrake Project» που κυκλοφορεί στις 1 Μαρτίου 2024.

Το tracklist του «The Mandrake Project» είναι το εξής:

  1. Afterglow of Ragnarok
  2. Many Doors To Hell
  3. Rain On The Graves
  4. Resurrection Men
  5. Fingers in the wounds
  6. Eternity Has Failed
  7. Mistress Of Mercy
  8. Face In The Mirror
  9. Shadow Of The Gods
  10. Sonata (Immortal Beloved)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ