Μουσικη

Madonna: Μήνυση δέχτηκε από θαυμαστές λόγω αργοπορίας

Πολλοί fans «έπρεπε να σηκωθούν νωρίς για να πάνε στη δουλειά»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Madonna: Μήνυση δέχτηκε από θαυμαστές λόγω αργοπορίας
Η Μαντόνα έχει μακρά ιστορία στο να ξεκινά τις συναυλίες της με καθυστέρηση © ΕΡΑ / JOHN G. MABANGLO

H Madonna δέχτηκε μήνυση από δύο θαυμαστές της λόγω καθυστέρησης στην έναρξη των συναυλιών της

Οι θαυμαστές της Madonna που «έπρεπε να σηκωθούν νωρίς για να πάνε στη δουλειά» προχώρησαν σε μήνυση λόγω καθυστέρησης στην έναρξη των συναυλιών της.

Madonna sued for concert starting late

Πολλοί από όσους αγόρασαν εισιτήριο «έμειναν παγιδευμένοι στη μέση της νύχτας» αφού οι συναυλίες στο Μπρούκλιν ξεκίνησαν με περισσότερες από δύο ώρες καθυστέρηση, σύμφωνα με το Consequence.

Σύμφωνα με το Billboard, οι αγοραστές εισιτηρίων Michael Fellows και Jonathan Hadden υπέβαλαν καταγγελία στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, υποστηρίζοντας ότι η Madonna παραβίασε το συμβόλαιό της με τους θεατές και παραβίασε τους νόμους της πολιτείας της Νέας Υόρκης όταν ανέβηκε στη σκηνή περισσότερες από δύο ώρες αργότερα από το προγραμματισμένο.

Οι συναυλίες πραγματοποιήθηκαν στο Barclays Centre του Μπρούκλιν τον Δεκέμβριο, αφού επαναπρογραμματίστηκαν από τον Ιούλιο λόγω της νοσηλείας της Madonna για βακτηριακή λοίμωξη. Εκτός από τη Madonna, η αγωγή κατονομάζει ως κατηγορούμενους τις εταιρίες Live Nation και Barclays Center.

Madonna: Μήνυση δέχτηκε από θαυμαστές λόγω αργοπορίας
© ΕΡΑ / WALTER BIERI

Αποκλεισμένοι στη μέση της νύχτας πολλοί από τους κατόχους εισιτηρίων

«Οι ενέργειες των κατηγορουμένων δεν συνιστούν απλώς παραβίαση των συμβολαίων τους… αλλά και μια απρόβλεπτη άσκηση ψευδούς διαφήμισης, αμελούς παραπληροφόρησης και αθέμιτων και παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών», δήλωσαν οι δικηγόροι της τραγουδίστριας.

Στην καταγγελία, οι ενάγοντες είπαν ότι «δεν θα είχαν πληρώσει τα εισιτήριά τους» για μια παράσταση της 13ης Δεκεμβρίου «αν ήξεραν ότι οι συναυλίες θα ξεκινούσαν μετά τις 22:30». Και πρόσθεσαν ότι υπήρξε αποτυχία «να γνωστοποιηθεί στους κατόχους εισιτηρίων ότι οι συναυλίες θα ξεκινούσαν πολύ αργότερα από την ώρα έναρξης που αναγράφεται στο εισιτήριο και όπως διαφημίζεται».

Ως αποτέλεσμα, οι θεατές της συναυλίας βγήκαν μετά τη 1:00 π.μ. και «έμειναν αποκλεισμένοι στη μέση της νύχτας» λόγω των «περιορισμένων μέσων μαζικής μεταφοράς» και του ακριβού εισιτηρίου. Επίσης, η συναυλία έγινε μεσοβδόμαδα, πράγμα που σήμαινε ότι «έπρεπε να σηκωθούν νωρίς για να πάνε στη δουλειά ή να φροντίσουν τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις της επόμενης μέρας».

«Η Μαντόνα έχει μακρά ιστορία στο να ξεκινά τις συναυλίες της με καθυστέρηση, μερικές φορές για αρκετές ώρες», έγραψαν οι δικηγόροι των εναγόντων. «Το ίδιο πράγμα συνέβη κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Rebel Heart το 2016, της περιοδείας της Madame X 2019-2020 και των προηγούμενων περιοδειών, όπου η Madonna ξεκινούσε συνεχώς τις συναυλίες της με δύο ώρες καθυστέρηση».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ