Μουσικη

Έσπασε ρεκόρ εικοσαετίας η ταινία της Μπιγιονσέ - Στην κορυφή του box office το «Renaissance»

Τεράστια εισπρακτική επιτυχία - Ντεμπούτο σε 94 χώρες παγκοσμίως

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπιγιονσέ: Στην πρεμιέρα της στις ΗΠΑ, έσπασε ρεκόρ 20 χρόνων η ταινία «Renaissance» - Στην πρώτη θέση του αμερικανικού box office.
Η ταινία της Μπιγιονσέ κυριάρχησε στο ντεμπούτο της στο αμερικανικό box office © Instagram/Beyoncé

Μπιγιονσέ: Στην πρεμιέρα της στις ΗΠΑ, έσπασε ρεκόρ 20 χρόνων η ταινία «Renaissance» - Στην πρώτη θέση του αμερικανικού box office.

Η ταινία - ντοκιμαντέρ της Μπιγιονσέ με τίτλο «Renaissance: A Film By Beyoncé» κυριάρχησε στο ντεμπούτο της στο αμερικανικό box office το τριήμερο 01 - 03 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών AMC Theatres, το «Renaissance» βρίσκεται στην πρώτη θέση, με εισπράξεις 21 εκατ. δολαρίων για τη Βόρεια Αμερική.

Αν και η προσέλευση του κόσμου στις αίθουσες μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών για τις ΗΠΑ συνηθίζεται να είναι μικρή, το «Renaissance» ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σύμφωνα με το AP, είναι η πρώτη φορά (για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο) που μια ταινία στην πρεμιέρα της ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια δολάρια εδώ και 20 χρόνια, από την εποχή του «Τελευταίου Σαμουράι» με τον Τομ Κρουζ.

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ | Official Trailer

Μπιγιονσέ: Το ταξίδι μιας παγκόσμιας περιοδείας

Η Μπιγιονσέ έγραψε, σκηνοθέτησε και έκανε την παραγωγή της ταινίας η οποία ακολουθεί το «ταξίδι» της παγκόσμιας περιοδείας της από την έναρξη στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, μέχρι το φινάλε στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι.

Έκανε ντεμπούτο σε 2.539 αίθουσες στις ΗΠΑ και τον Καναδά, καθώς και σε 94 χώρες παγκοσμίως με 6,4 εκατομμύρια δολάρια σε 2.621 αίθουσες.

«Το να βλέπουμε να έχει απήχηση στους θαυμαστές και στους κριτικούς κινηματογράφου σε ένα αδιάφορο Σαββατοκύριακο, αποτελεί απόδειξη του τεράστιου ταλέντου της, όχι μόνο ως ερμηνεύτρια, αλλά και ως παραγωγός και σκηνοθέτρια», ανέφερε σε δήλωσή της η Ελίζαμπεθ Φρανκ, εκτελεστική αντιπρόεδρος των AMC Theatres.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Το prequel «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes» της Lionsgate έπεσε στη δεύτερη θέση με εισπράξεις $14,5 εκατ. και το «Godzilla Minus One» του Τακάσι Γιαμαζάκι στην τρίτη θέση με 11 εκατομμύρια δολάρια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ