- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έσπασε ρεκόρ εικοσαετίας η ταινία της Μπιγιονσέ - Στην κορυφή του box office το «Renaissance»
Τεράστια εισπρακτική επιτυχία - Ντεμπούτο σε 94 χώρες παγκοσμίως
Μπιγιονσέ: Στην πρεμιέρα της στις ΗΠΑ, έσπασε ρεκόρ 20 χρόνων η ταινία «Renaissance» - Στην πρώτη θέση του αμερικανικού box office.
Η ταινία - ντοκιμαντέρ της Μπιγιονσέ με τίτλο «Renaissance: A Film By Beyoncé» κυριάρχησε στο ντεμπούτο της στο αμερικανικό box office το τριήμερο 01 - 03 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με την αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών AMC Theatres, το «Renaissance» βρίσκεται στην πρώτη θέση, με εισπράξεις 21 εκατ. δολαρίων για τη Βόρεια Αμερική.
Αν και η προσέλευση του κόσμου στις αίθουσες μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών για τις ΗΠΑ συνηθίζεται να είναι μικρή, το «Renaissance» ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Σύμφωνα με το AP, είναι η πρώτη φορά (για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο) που μια ταινία στην πρεμιέρα της ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια δολάρια εδώ και 20 χρόνια, από την εποχή του «Τελευταίου Σαμουράι» με τον Τομ Κρουζ.
Μπιγιονσέ: Το ταξίδι μιας παγκόσμιας περιοδείας
Η Μπιγιονσέ έγραψε, σκηνοθέτησε και έκανε την παραγωγή της ταινίας η οποία ακολουθεί το «ταξίδι» της παγκόσμιας περιοδείας της από την έναρξη στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, μέχρι το φινάλε στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι.
Έκανε ντεμπούτο σε 2.539 αίθουσες στις ΗΠΑ και τον Καναδά, καθώς και σε 94 χώρες παγκοσμίως με 6,4 εκατομμύρια δολάρια σε 2.621 αίθουσες.
«Το να βλέπουμε να έχει απήχηση στους θαυμαστές και στους κριτικούς κινηματογράφου σε ένα αδιάφορο Σαββατοκύριακο, αποτελεί απόδειξη του τεράστιου ταλέντου της, όχι μόνο ως ερμηνεύτρια, αλλά και ως παραγωγός και σκηνοθέτρια», ανέφερε σε δήλωσή της η Ελίζαμπεθ Φρανκ, εκτελεστική αντιπρόεδρος των AMC Theatres.
View this post on Instagram
Το prequel «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes» της Lionsgate έπεσε στη δεύτερη θέση με εισπράξεις $14,5 εκατ. και το «Godzilla Minus One» του Τακάσι Γιαμαζάκι στην τρίτη θέση με 11 εκατομμύρια δολάρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα θα εμφανιστεί στον Λόφο της Σάνης το Σάββατο 1 Αυγούστου
Από το πρώτο live με Beirut και PJ Harvey στην Πλατεία Νερού έως τη μετάβαση σε νέο, μεγαλύτερο χώρο από το 2027, το Release Athens γιορτάζει μια δεκαετία παρουσίας.
Το καινούργιο single του κυκλοφορεί με video clip, προαναγγέλλοντας το άλμπουμ του φθινοπώρου και τη μεγάλη συναυλία στο Release Athens 2026
Το νέο άλμπουμ σημείωσε επίδοση-ορόσημο για την ελληνική μουσική - Ο κορυφαίος ράπερ ετοιμάζει συναυλίες
Ο Καναδός ράπερ ξεπέρασε τον Μάικλ Τζάκσον στο Billboard μετά την κυκλοφορία τριών άλμπουμ ταυτόχρονα
Λίγο πριν τον ακούσουμε για πρώτη φορά live στην Αθήνα, στο Ρομάντσο, ακούστε όλα όσα είπε στον Voice 102,5
Μια διαχρονική παρουσία στη μουσική ζωή της Ελλάδας
Ο Μπομπ Ντίλαν, οι ένοχες μουσικές απολαύσεις και η γοητεία των αντιφάσεων
Τελικά τι σημαίνει το «Bangaranga»;
Ο Ιταλός τροβαδούρος μιλάει στην ATHENS VOICE για το ρεμπέτικο, την Αθήνα, τον Όμηρο, τη μουσική και τη μνήμη της
Πώς ο Μικ Τζάγκερ τον έπεισε να παίξει
Το συγκρότημα‑φαινόμενο της K‑pop κατέκτησε ξανά το κορυφαίο βραβείο επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια δυναμική του
Πότε αναμένεται η οριστική απόφαση
Επανακαθόρισε τη γλώσσα της τζαζ - Αστείρευτη η φαντασία του πάνω στη σκηνή
«Ξέρω ότι θα του αρέσει», απαντάει ο γιος του θρυλικού τραγουδιστή
Ο Par Sundström μιλάει στην ATHENS VOICE ενόψει της εμφάνισης των Sabaton στο Release Athens για την do-it-yourself νοοτροπία και το «δυστύχημα» του πολέμου ως μια συνεχής μορφή έμπνευσης
H αντίδραση της συζύγου του
Ο διάσημος ράπερ κατακτά τα αμερικανικά charts με την ταυτόχρονη κυκλοφορία τριών νέων άλμπουμ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.