Μουσικη

Taylor Swift: Ανέβαλε τη συναυλία στη Βραζιλία λόγω του καύσωνα - Τους 42,6 βαθμούς «αγγίζει» η θερμοκρασία

Στη συναυλία της Παρασκευής μια νεαρή θαυμάστρια έχασε την ζωή της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
EE: Η πρόταση Μαργαρίτη Σχοινά για την Τέιλορ Σουίφτ
© EPA/SARAH YENESEL

Taylor Swift: Ανέβαλε τη συναυλία στο Ρίο λόγω του καύσωνα - Στη συναυλία της Παρασκευής μια νεαρή θαυμάστρια έχασε την ζωή της

Η Taylor Swift ανέβαλε τη συναυλία της το βράδυ του Σαββάτου στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, λόγω του καύσωνα που επικρατεί. Η θερμοκρασία στη χώρα φτάνει τους 42,6 βαθμούς Κελσίου. 

«Το γράφω αυτό από το καμαρίνι μου στο στάδιο. Η απόφαση ελήφθη να αναβληθεί η αποψινή συναυλία λόγω των ακραίων θερμοκρασιών στο Ρίο», έγραψε η Swift στο Instagram. «Η ασφάλεια και η ευημερία των θαυμαστών μου, των συναδέλφων μου ερμηνευτών και του πληρώματος πρέπει και θα έρχεται πάντα πρώτη».

Αν και η Swift δεν προσδιόρισε νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Σαββάτου, ο διοργανωτής της εκδήλωσης Time4Fun μοιράστηκε ότι η συναυλία Eras Tour αναβλήθηκε για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.

Θαυμάστρια έχασε την ζωή της στη συναυλία της Παρασκευής

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός είχε εκφράσει προηγουμένως τη θλίψη της για μια θαυμάστρια που έχασε τη ζωή της στην πρώτη συναυλία της Eras Tour στο Ρίο το βράδυ της Παρασκευής.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτά τα λόγια, αλλά με ραγισμένη καρδιά λέω ότι χάσαμε έναν θαυμαστή νωρίτερα απόψε πριν από τη συναυλία μου. Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο συντετριμμένη είμαι από αυτό», μοιράστηκε η Swift σε ένα χειρόγραφο σημείωμα που δημοσιεύτηκε στο Instagram. «Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες που έχω, εκτός από το γεγονός ότι ήταν τόσο απίστευτα όμορφη και πάρα πολύ νέα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx2nrq9ftwx5)

«Δεν θα μπορέσω να μιλήσω γι' αυτό από τη σκηνή γιατί νιώθω να με κατακλύζει η θλίψη όταν προσπαθώ ακόμα και να μιλήσω γι' αυτό. Θέλω να πω τώρα ότι αισθάνομαι βαθιά αυτή την απώλεια και η ραγισμένη καρδιά μου πηγαίνει στην οικογένεια και τους φίλους της», συνέχισε η Swift. «Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που πίστευα ότι θα συνέβαινε όταν αποφασίσαμε να φέρουμε αυτή την περιοδεία στη Βραζιλία».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ