- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Billie Eilish: «Αισθάνομαι ευγνώμων που είμαι γυναίκα αυτή τη στιγμή»
Η συγκινητική ομιλία της τραγουδίστριας στην εκδήλωση του Variety
Billie Eilish: Η ομιλία της που συγκίνησε τους καλεσμένους στην εκδήλωση του Variety, Power of Women
Η ομιλία της Billie Eilish συγκίνησε όλους τους καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση του Variety, Power of Women την Πέμπτη ενώ στη συνέχεια μαζί με τον αδερφό της και παραγωγό της Finneas, τραγούδησε τη μπαλάντα «What I Was Made For». Τραγούδι από που έγραψε για την ταίνια του Χόλιγουντ «Barbie» και είναι υποψήφιο για Grammy.
Η 15χρονη Ariana Greenblatt μίλησε για την Billie Eilish
Η 15χρονη Ariana Greenblatt πρωταγωνίστρια της ταινίας, ανέβηκε πρώτη στο «βήμα» και μίλησε για τη εμπειρία της στην «Barbie» και το πως γνώρισε την Billie Eilish.
«Εκείνο το βράδυ τη γνώρισα και ήταν η μεγαλύτερη στιγμή που έκλεισε τον κύκλο της ζωής μου μέχρι στιγμής. Εκείνη η νύχτα ήταν η αρχή μιας φιλίας που εκτιμώ και κρατώ κοντά στην καρδιά μου».
Η Greenblatt συνέχισε επαινώντας την Eilish ως πρότυπο για τις νεαρές γυναίκες, προσθέτοντας: «Μεγαλώνοντας σε αυτή τη βιομηχανία σε τόσο νεαρή ηλικία, προσπαθώ συνεχώς να ταιριάζω με τους ενήλικες συνομηλίκους μου, αλλά ακόμα δεν είμαι σε θέση να σχετιστώ με κανέναν στην ηλικία μου. Η Billie είναι το μοναδικό πρόσωπο στο οποίο βλέπω τον εαυτό μου και με το οποίο σχετίζομαι με πολλούς τρόπους. Η αυθεντικότητα της Billie και το άφοβο να εκφράζεται μέσα από την τέχνη της με μίλησε με τρόπο που κανείς άλλος δεν το είχε κάνει».
«Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ευγνώμων που είμαι γυναίκα» είπε η Eilish
Σαφώς συγκινημένη από την ομιλία, η Eilish ανέβηκε στη σκηνή και αγκάλιασε την Greenblatt.
Αποκαλύπτοντας ότι δεν της αρέσει να βγάζει λόγους, είπε στους καλεσμένους ότι προτιμά να τραγουδάει και να «δίνει το βήμα μου σε ανθρώπους που ξέρουν τι λένε». Ωστόσο, τα λόγια της Greenblatt έπιασαν τόπο και απευθύνθηκε στην ηθοποιό. «Ήμουν τόσο νέα και είμαι ακόμα νέα, αλλά ανεβαίνοντας και όντας 15 ετών», είπε η Eilish. «Δεν κλαίω, δεν είμαι άνθρωπος που κλαίει».
«Αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να είσαι γυναίκα εδώ έξω. Ποτέ δεν ένιωσα πραγματικά σαν γυναίκα. Έχω περάσει μεγάλο μέρος της ζωής μου χωρίς να νιώθω ότι ταιριάζω στο να είμαι γυναίκα. Αυτό ακούγεται κάπως άσχημο, αλλά έχω πολύ εσωτερικευμένο μισογυνισμό μέσα μου και το βρίσκω να βγαίνει σε μέρη που δεν το θέλω. Και πρέπει να πω, με πλήρη διαφάνεια, ότι αισθάνομαι πολύ ευγνώμων που είμαι γυναίκα αυτή τη στιγμή. Νιώθω πολύ περήφανη και νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ».
Billie Eilish performs “What Was I Made For?” at Variety Power of Women presented by @lifetimetv pic.twitter.com/kvfHXYVtNc
— Variety (@Variety) November 17, 2023
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο δημιουργοί μίλησαν στην ATHENS VOICE για τη συνεργασία τους σε έναν ιδιαίτερο δίσκο
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για δήθεν υπέρογκα ποσά - Πτώση στα προγνωστικά για το «Ferto»
Η τραγουδίστρια «πολιορκείται» στα social media, αλλά δεν απαντά στα μηνύματα που δέχεται
Η δεύτερη φωνή του Πολ Σάιμον. Μια διαφορετική ανταπόκριση
Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, στις 17 Απριλίου 2011
Ο διάσημος μουσικός ξεσπά κατά του Αμερικανού προέδρου για τη χρήση AI εικόνας που τον παρουσιάζει ως Ιησού
Μια playlist με τα αγαπημένα του τραγούδια
Πανικός επικράτησε για τα εισιτήρια της ιστορικής συναυλίας της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ - Ποια έχουν απομείνει
Το Boots on the Ground σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος από το 2020
Μια συζήτηση για το άλμπουμ που ετοίμαζε δέκα χρόνια, τις γυναίκες που την επηρέασαν και τη Eurovision
Aπό τις 16 έως τις 26 Απριλίου, δείτε τις μουσικές εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει
Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Shame» και μιλάει στην ATHENS VOICE πριν το ιδιαίτερο live party στον πολυχώρο ΦΙΑΤ
Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ για τη βασίλισσα της ποπ μετά από επτά χρόνια
Σε αναρτήσεις του ανακοίνωσε ότι «μετά από πολλή σκέψη» αποφάσισε να αναβάλει την εμφάνισή του
Σταθερά πρώτη η Φινλανδία
Οι άνθρωποι πίσω από τη σκηνή της Πλατείας Νερού μοιράζονται τις αναμνήσεις τους
Ο Γιάννης Αρτόπουλος έχασε τη ζωή του το 2025, στον δρόμο, μετακινούμενος από τη μία συναυλία στην άλλη
Λίγο πριν εμφανιστούν στην Αθήνα, oι «παλιοί» έδειξαν πώς γίνεται ένα σωστό live
Η σούπερ σταρ της ποπ προηγείται στην κούρσα για τα βραβεία AMAs του 2026
Ο μουσικός και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονία μιλάει στην ATHENS VOICE για τη μουσική και ακαδημαϊκή του διαδρομή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.