Μουσικη

Billie Eilish: «Αισθάνομαι ευγνώμων που είμαι γυναίκα αυτή τη στιγμή»

Η συγκινητική ομιλία της τραγουδίστριας στην εκδήλωση του Variety

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Billie Eilish: «Αισθάνομαι ευγνώμων που είμαι γυναίκα αυτή τη στιγμή»
Billie Eilish: «Αισθάνομαι ευγνώμων που είμαι γυναίκα αυτή τη στιγμή» © EPA/JUSTIN LANE

Billie Eilish: Η ομιλία της που συγκίνησε τους καλεσμένους στην εκδήλωση του Variety, Power of Women

Η ομιλία της Billie Eilish συγκίνησε όλους τους καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση του Variety, Power of Women την Πέμπτη ενώ στη συνέχεια μαζί με τον αδερφό της και παραγωγό της Finneas, τραγούδησε τη μπαλάντα «What I Was Made For». Τραγούδι από που έγραψε για την ταίνια του Χόλιγουντ «Barbie» και είναι υποψήφιο για Grammy.

Billie Eilish Gives Deeply Emotional Speech: "I feel grateful for being a woman right now"

Η 15χρονη Ariana Greenblatt μίλησε για την Billie Eilish

Η 15χρονη Ariana Greenblatt πρωταγωνίστρια της ταινίας, ανέβηκε πρώτη στο «βήμα» και μίλησε για τη εμπειρία της στην «Barbie» και το πως γνώρισε την Billie Eilish.

«Εκείνο το βράδυ τη γνώρισα και ήταν η μεγαλύτερη στιγμή που έκλεισε τον κύκλο της ζωής μου μέχρι στιγμής. Εκείνη η νύχτα ήταν η αρχή μιας φιλίας που εκτιμώ και κρατώ κοντά στην καρδιά μου».

Η Greenblatt συνέχισε επαινώντας την Eilish ως πρότυπο για τις νεαρές γυναίκες, προσθέτοντας: «Μεγαλώνοντας σε αυτή τη βιομηχανία σε τόσο νεαρή ηλικία, προσπαθώ συνεχώς να ταιριάζω με τους ενήλικες συνομηλίκους μου, αλλά ακόμα δεν είμαι σε θέση να σχετιστώ με κανέναν στην ηλικία μου. Η Billie είναι το μοναδικό πρόσωπο στο οποίο βλέπω τον εαυτό μου και με το οποίο σχετίζομαι με πολλούς τρόπους. Η αυθεντικότητα της Billie και το άφοβο να εκφράζεται μέσα από την τέχνη της με μίλησε με τρόπο που κανείς άλλος δεν το είχε κάνει».

«Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ευγνώμων που είμαι γυναίκα» είπε η Eilish 

Σαφώς συγκινημένη από την ομιλία, η Eilish ανέβηκε στη σκηνή και αγκάλιασε την Greenblatt.

Αποκαλύπτοντας ότι δεν της αρέσει να βγάζει λόγους, είπε στους καλεσμένους ότι προτιμά να τραγουδάει και να «δίνει το βήμα μου σε ανθρώπους που ξέρουν τι λένε». Ωστόσο, τα λόγια της Greenblatt έπιασαν τόπο και απευθύνθηκε στην ηθοποιό. «Ήμουν τόσο νέα και είμαι ακόμα νέα, αλλά ανεβαίνοντας και όντας 15 ετών», είπε η Eilish. «Δεν κλαίω, δεν είμαι άνθρωπος που κλαίει».

«Αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να είσαι γυναίκα εδώ έξω. Ποτέ δεν ένιωσα πραγματικά σαν γυναίκα. Έχω περάσει μεγάλο μέρος της ζωής μου χωρίς να νιώθω ότι ταιριάζω στο να είμαι γυναίκα. Αυτό ακούγεται κάπως άσχημο, αλλά έχω πολύ εσωτερικευμένο μισογυνισμό μέσα μου και το βρίσκω να βγαίνει σε μέρη που δεν το θέλω. Και πρέπει να πω, με πλήρη διαφάνεια, ότι αισθάνομαι πολύ ευγνώμων που είμαι γυναίκα αυτή τη στιγμή. Νιώθω πολύ περήφανη και νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ