Μουσικη

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Περνάω κλιμακτήριο»

Οι αναφορές που έκανε στα μπότοξ και τις πλαστικές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρόμπι Γουίλιαμς
© EPA/DAN HIMBRECHTS

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Περνάω κλιμακτήριο» - Οι αναφορές που έκανε στα μπότοξ και τις πλαστικές

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς παραχώρησε νέα συνέντευξη, στην οποία εξομολογήθηκε πως περνάει «εμμηνόπαυση». Στο πλαίσιο αυτό, παραδέχθηκε πως παλεύει με την αραίωση μαλλιών, τη μειωμένη σεξουαλική διάθεση, την αϋπνία και τον λήθαργο.

Λίγο πριν σβήσει τα 50 κεράκια του τον προσεχή Φεβρουάριο, ο Ρόμπι Γουίλιαμς παραδέχθηκε πως, κατά την άποψή του, όλα τα χρόνια που πήγαινε από πάρτι σε πάρτι και έκανε ό,τι ήθελε, είναι αυτά που τον έχουν «εξαντλήσει» και εξαιτίας αυτής της ζωής έχουν διαταραχθεί βασικές ορμόνες του.

Ειδικότερα, μιλώντας στη Sun o Γουίλιαμς είπε: «Τα μαλλιά αραιώνουν, η τεστοστερόνη πέφτει, η σεροτονίνη εξαφανίστηκε και η ντοπαμίνη είπε αντίο εδώ και πολύ καιρό. Έχω καταναλώσει όλα τα φυσικά καλά πράγματα. Περνάω εμμηνόπαυση. Η κόρη μου μου λέει: “Ο μπαμπάς είναι τεμπέλης”. Δεν μου αρέσει ο όρος “τεμπέλης”, καθώς έτσι με αποκαλούσαν όταν ήμουν μικρότερος. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι απλά εξαντλημένoς από όλα αυτά που έκανα στον εαυτό μου τη δεκαετία του '90 και μερικά κομμάτια της δεκαετίας του 2000».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως έχει νικήσει τον εθισμό του στο υπνωτικό χάπι Zopiclone, αλλά «κοιμάμαι διαφορετικές ώρες σε σχέση με άλλους ανθρώπους. Με τραβάει η ώρα 4 π.μ. και κοιμάμαι στις έξι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτό.Πηγαίνω για ύπνο στις 11 το βράδυ και είμαι ξαπλωμένος εκεί εντελώς ξύπνιος και σε πλήρη εγρήγορση μέχρι τις 5 το πρωί».

Ρόμπι Γουίλιαμς: Τι ισχύει για μπότοξ και πλαστικές επεμβάσεις

Σύμφωνα με τον ίδιο, όσο κράτησαν τα γυρίσματα της σειράς του Netflix, οι παραγωγοί του απαγόρευσαν να κάνει μπότοξ.

Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε τώρα το πρόσωπό του είναι γεμάτο από το υλικό. Αποκάλυψε, δε, πως θέλει να κάνει λίφτινγκ λαιμού αξίας 20.000 λιρών καθώς και να αλλάξει τα δόντια του. 

«Νομίζω ότι η εικόνα που έχουν οι άνθρωποι για την πλαστική χειρουργική βασίζεται σε κακά παραδείγματα. Δεν συνειδητοποιούν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στη βιομηχανία του θεάματος το έχουν κάνει, αλλά δεν το καταλαβαίνεις - το 90 τοις εκατό είναι αρκετά αξιοπρεπές. Θα κάνω επίσης τα δόντια μου στην Τουρκία - ψάχνω για τους ανθρώπους που φτιάχνουν τα καλύτερα δόντια. Θέλω να δω παραδείγματα όπου θα λες, 'Ω, δεν ήξερα ότι το είχες κάνει...'. Δεν θέλω τα δόντια της τηλεόρασης. Θα το κάνω και θα κάνω και ανόρθωση λαιμού. Θα το κάνω δώρο στον εαυτό μου του χρόνου. Απλά χρειάζεται λίγη βοήθεια, αυτό είναι όλο. Θα γύρω στα Χριστούγεννα - το δώρο μου για τα 50α γενέθλιά μου στον εαυτό μου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ