Μουσικη

Harry Styles: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο πλουσιότερος σταρ κάτω των 30 ετών

Η παγκόσμια περιοδεία του «Love On Tour», συγκέντρωσε εισπράξεις 508 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Harry Styles: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο πλουσιότερος σταρ κάτω των 30 ετών
Ο Harry Styles © EPA/NEIL HALL

Harry Styles: Παραμένει ο πλουσιότερος κάτω των 30 ετών  - Η παγκόσμια περιοδεία του«Love On Tour», συγκέντρωσε εισπράξεις 508 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών

Ο Harry Styles ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο πλουσιότερος σταρ κάτω των 30 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο με περιουσία 175 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Σύμφωνα με τη Rich List της Heat στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Dua Lipa με 82,5 εκατομμύρια αγγλικές λίρες, ενώ ο Niall Horan είναι στην τρίτη θέση με κέρδη 60,4 εκατομμύρια αγγλικές λίρες.

Σάρωσε η περιοδεία του «Love on Tour»

Ο Harry Styles έσπασε το φράγμα των 150 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών για πρώτη φορά το 2023 χάρη στην παγκόσμια περιοδεία του «Love On Tour», η οποία συγκέντρωσε εισπράξεις 508 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών.

Επίσης η μουσική του επιτυχία υποστηρίζεται από ένα συμβόλαιο πέντε ταινιών με τη Marvel για να υποδυθεί τον Eros Starfox.

Όπως αναφέρει η Daily Mail έχει επίσης επιτυχημένη καριέρα μοντέλου με μια συμφωνία 8 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας με τον διάσημο οίκο Gucci και παράλληλα προωθεί τη δική του σειρά προϊόντων περιποίησης «Pleasing».

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Liam Payne με 49,4 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας και ακολουθεί ο Zayn Malik με 38,5 εκατομμύρια λίρες. Μάλιστα οι δύο αυτής της λίστας ήταν μαζί με τον Harry Styles στους One Direction, το νεανικό συγκρότημα από την Αγγλία που έσπασε όλα τα ρεκόρ στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. 

Love On Tour, Forever

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ