Μουσικη

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς κάνει το ντεμπούτο του στο Metaverse

Ζωντανή συναυλία σχεδιασμένη ως μια τρισδιάστατη εμπειρία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς θα κάνει ντεμπούτο στο Metaverse
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς θα κάνει ντεμπούτο στο Metaverse © EPA

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς κάνει το ντεμπούτο του στο Metaverse - Ζωντανή συναυλία σχεδιασμένη ως μια τρισδιάστατη εμπειρία

 Το ντεμπούτο του στο metaverse πρόκειται να κάνει ο Βρετανός ποπ τραγουδιστής και πρώην μέλος των Take That, Ρόμπι Γουίλιαμς.

Η πρώτη είσοδος του Γουίλιαμς στον χώρο του Web3 είναι μια συνεργασία με την πλατφόρμα lifestyle metaverse, LightCycle, εικονική πόλη με στοιχεία τέχνης, ταινιών, gaming, μουσικής, μόδας, αθλητισμού, ακινήτων και καταστημάτων.

Ζωντανή συναυλία με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων του Ρόμπι Γουίλιαμς, σχεδιασμένη ως μια τρισδιάστατη εμπειρία στο metaverse, θα πραγματοποιηθεί στην εικονική πόλη.

Το LightCycle αναμένεται το τέταρτο τρίμηνο του 2023.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς κυκλοφόρησε πέρσι νέα εκδοχή του τραγουδιού του «Angels» του 1997. Το «Angels (Beethoven AI)» δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να προστεθούν συνθέσεις σε στυλ Μπετόβεν στη θρυλική παγκόσμια επιτυχία.

Robbie Williams - Angels (Beethoven AI) (XXV - Official Audio)

«Το να παραμένω συνδεδεμένος με τους θαυμαστές μου ήταν πάντα σημαντικό για μένα. Με γοητεύει ο χώρος του Web3 – είναι γεμάτος δημιουργικότητα και εντυπωσιακές δυνατότητες. Είναι επίσης μια μεγάλη νέα αγορά για την ανακάλυψη μουσικής. Ως καλλιτέχνης, πάντα ψάχνω τρόπους για να προχωρήσω μπροστά, οπότε αυτό είναι το τέλειο επόμενο βήμα σε αυτό το ταξίδι» τόνισε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το Variety.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ