Μουσικη

The Rolling Stones: Δείτε την παρουσίαση του νέου τους άλμπουμ από τον Jimmy Fallon

Η αποκάλυψη του δίσκου «Hackney Diamonds» από το Λονδίνο – Η πρώτη studio κυκλοφορία της θρυλικής μπάντας μετά από 18 χρόνια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Rolling Stones LIVE in conversation with Jimmy Fallon

The Rolling Stones: O Τζίμι Φάλον παρουσιάζει σε live stream το πρώτο άλμπουμ της μπάντας μετά από 18 χρόνια και συζητά με τους Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρον Γουντ.

Μετά από μία σειρά αινιγματικών αναρτήσεων και προωθητικών ενεργειών το μεγαλύτερο rock συγκρότημα όλων των εποχών, The Rolling Stones, αποκαλύπτει το πρώτο νέο του άλμπουμ μετά από 18 χρόνια με τίτλο «Hackney Diamonds».

Η παρουσίαση πραγματοποιείται στην περιοχή Χάκνεϊ του ανατολικού Λονδίνου, με τον παρουσιαστή του «The Tonight Show», Jimmy Fallon να «μαθαίνει» όσα χρειάζεται από τους Mick JaggerKeith Richards και Ron Wood. Το live stream ξεκινά στις 16.30 ώρα Ελλάδος.

Το άλμπουμ «Hackney Diamonds» είναι το πρώτο άλμπουμ των Rolling Stones χωρίς τον ντράμερ Charlie Watts που έφυγε από τη ζωή το 2021, σε ηλικία 80 ετών.

 Οι Rolling Stones ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του άλμπουμ «Hackney Diamonds»

«Μπορεί το Χάκνεϊ να βρίσκεται στην καρδιά του “Hackney Diamonds”, αλλά αυτή είναι μια πραγματικά παγκόσμια στιγμή που θέλουμε να μοιραστούμε με τους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο μέσω του YouTube», ανέφεραν σε δήλωσή τους οι Rolling Stones.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ