Μουσικη

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατακτά και το Spotify με τραγούδι του 2003

Τι είναι το Billions Club που εντάχθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς © EPA/PAUL BUCK

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατακτά και το Spotify με τραγούδι του 2003 - Τι είναι το Billions Club που εντάχθηκε

To «Toxic» η μεγάλη επιτυχία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που κυκλοφόρησε το 2003 έφτασε το ένα δισεκατομμύριο ροές στη διάσημη υπηρεσία Spotify.

Britney Spears - Toxic (Official HD Video)

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Mind Your Business», με τον will.i.am. η σταρ εισήχθη στη χρυσή λίστα «Billions Club» ανάμεσα στους ABBA με το «Dancing Queen», τη Γουίτνεϊ Χιούστον με το «I Wanna Dance With Somebody» και τους Nirvana με το «Smells Like Teen Spirit».

Abba - Dancing Queen (Official Music Video Remastered)

Σύμφωνα με το Spotify το «Toxic» είναι το 449ο τραγούδι που έφτασε στο ένα δισεκατομμύριο ροές την ίδια μέρα με το «Anti-Hero» της Τέιλορ Σουίφτ(Taylor Swift). Είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι της Σπίαρς, με το «Baby One More Time» να ακολουθεί με 650 εκατομμύρια ροές.

Μία πηγή δήλωσε στη Daily Mail ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει νέα μουσική αμέσως μετά την πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της με τον τίτλο «The Woman in Me». Σύμφωνα με το People, αναμένεται στα ράφια στις 24 Οκτωβρίου από τη Gallery Books.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας της

Η πολυσυζητημένη αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, «The woman in me» βγαίνει στα βιβλιοπωλεία στις 24 Οκτωβρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε την ανακοίνωση με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου αποκαλύπτει και το εξώφυλλό της.

«Η συναρπαστική μαρτυρία της Britney ταρακούνησε τον κόσμο, άλλαξε νόμους και έδειξε τη δύναμη και το θάρρος της, που εμπνέουν» σχολίασε σχετικά η εκδότρια Jennifer Bergstrom, των Gallery Books και πρόσθεσε:

«Είμαι σίγουρη ότι αντίστοιχο αντίκτυπο θα έχει και η αυτοβιογραφία της – που θα είναι το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι που τη βοηθήσαμε να μοιραστεί, επιτέλους, την ιστορία της».

Όπως ανέφερε ο εκδοτικός οίκος στο δελτίο Τύπου του «για πρώτη φορά το απίστευτο ταξίδι και τη δύναμη που κρύβεται στην καρδιά μιας από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες στην ιστορία της ποπ μουσικής. Η αυτοβιογραφία της αναδεικνύει τη διαχρονική δύναμη της μουσικής της αγάπης – και τη σημασία του να αφηγείται μια γυναίκα τη δική της ιστορία, με τους δικούς της όρους».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ