Μουσικη

Xαμός με τη Lana Del Rey στο Glastonbury: Καθυστέρησε και της έκλεισαν το μικρόφωνο

Οι φανς απογοητεύτηκαν από την εμφάνισή της

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Λάνα ντελ Ρέι στο Γκλάστονμπερι
© Getty Images

Lana Del Rey: Η ατυχής εμφάνιση της τραγουδίστριας και άλλες αξιομνημόνευτες στιγμές από το φετινό φεστιβάλ Γκλάστονμπερι

Eπεισοδιακή ήταν η χτεσινή εμφάνιση της Lana Del Rey (Λάνα Ντελ Ρέι) στη σκήνη του μουσικού φεστιβάλ Γκλάστονμπερι (Glastonbury).

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή με μεγάλη καθυστέρη, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να της «κλείσουν» το μικρόφωνο καθώς είχε τεθεί η απαγόρευση λόγω ωραρίου.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι η εμφάνισή της στη σκηνή καθυστέρησε, επειδή τα μαλλιά της «χρειάζονται πάρα πολύ χρόνο».

Κατάφερε να τραγουδήσει για περίπου μία ώρα, με τους θαυμαστές της να ενθουσιάζονται προς στιγμής, αλλά καθώς πλησίαζαν τα μεσάνυχτα, ξαφνικά η συναυλία τελείωσε απροσδόκητα.

Χωρίς να δουλεύει το μικρόφωνό της, η Λάνα Ντελ Ρέι άρχισε να απευθύνεται στο κοινό και προσπάθησε να το κατευθύνει να τραγουδήσουν όλοι μαζί. Κάποια στιγμή, γονάτισε πάνω στη σκηνή, έπειτα κατέβηκε κάτω από αυτήν συνομίλησε με κάποιους θαυμαστές της, τους αγκάλιασε και εξέφρασε τη λύπη της.

Αν και τη μια ώρα που τραγούδησε η συναυλία κυλούσε πολύ όμορφα, όλο αυτό το σκηνικό απογοήτευσε τους fans και δεν έλειψαν τα γιουχαΐσματα. 

Η εμφάνιση-έκπληξη των Foo Fighters

Ένα ερώτημα που απασχόλησε τους εκατοντάδες χιλιάδες θαμώνες ήταν ποιο ήταν το μυστηριώδες συγκρότημα The Churnups. Οι διοργανωτές του Γκλάστονμπερι είναι γνωστό ότι επιφυλάσσουν εκπλήξεις για το κοινό και πάντα κρατούν κρυφή έως την τελευταία στιγμή την εμφάνιση ενός γκρουπ. Όλοι είχαν την απορία ποιοι είναι οι The Churnups, οι οποίοι, σύμφωνα με την αφίσα θα έπαιζαν στην κεντρική σκηνή.

Οι θαυμαστές γρήγορα υπέθεσαν ότι θα ήταν οι Foo Fighters και οι φήμες επιβεβαιώθηκαν μία ώρα πριν από τη συναυλία τους, όταν με ανάρτηση στο Twitter δημοσίευσαν φωτογραφία με σημαίες του Φεστιβάλ, τη φράση Churn It Up και το tag #Glastonbury2023.

Το συγκρότημα αφιέρωσε στον αείμνηστο ντράμερ του, Τέιλορ Χόκινς, το Everlong. «Ας το τραγουδήσουμε δυνατά και ας τραγουδήσουμε για τον Τέιλορ», είπε ο αρχηγός του γκρουπ Ντέιβιντ Γκρολ.

Σημαντικές στιγμές στο Γκλάστονμπερι

Το BBC ξεχώρισε επικές εμφανίσεις, όπως των Blondie και του WizKid, ο οποίος χόρεψε με την Κάρλι Ρέι Τζέπσεν και τους Guns N' Roses.

Η «Lydia Tár» έκανε το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ όταν η ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ νωρίτερα φέτος για τον ρόλο της στην ομότιτλη ταινία, ανέβηκε στη σκηνή με τους Sparks και χόρεψε σε μία live αναπαραγωγή του βίντεο του συγκροτήματος για το «The Girl Is Crying in Her Latte».

Ο Λιούις Καπάλντι έχασε τη φωνή του σκηνή, αλλά το κοινό τον ενθάρρυνε και τον υποστήριξε. Ο Σκωτσέζος τραγουδιστής, ο οποίος είχε ακυρώσει προηγουμένως συναυλίες για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει, ζήτησε συγγνώμη καθώς ετοιμαζόταν να τραγουδήσει το Someone You Loved στη σκηνή.

«Θα είμαι ειλικρινής σε όλους, αλλά αρχίζω να χάνω τη φωνή μου εδώ πάνω» είπε. «Αλλά θα συνεχίσουμε και θα πάμε μέχρι το τέλος. Απλώς χρειάζομαι να τραγουδήσετε όλοι μαζί μου όσο πιο δυνατά μπορείτε, εντάξει;» πρόσθεσε.

Ο Ρικ Άστλεϊ ήταν ο βασιλιάς του Γκλάστονμπερι, διασκεύασε επιτυχίες του Χάρι Στάιλς, έπαιξε ντραμς στους AC/DC και απάντησε στα μηνύματα σε σημαίες θαυμαστών.

Το φετινό Φεστιβάλ θα μείνει στην ιστορία, καθώς ο Έλτον Τζον έδωσε την τελευταία συναυλία του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο θρυλικός τραγουδιστής -τραγουδοποιός, μετά από 52 χρόνια σε περιοδείες, έδειξε ότι ξέρει καλύτερα από τους περισσότερους να ευχαριστεί το κοινό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ