Μουσικη

Μια βραδιά με τους Dreamy Whispers για τα παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή

Τραγουδούν αγαπημένα κομμάτια σε έναν κήπο στη Νέα Ερυθραία τη βραδιά της πανσελήνου του Ιουλίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Dreamy Whispers
Dreamy Whispers

Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή: Συναυλία με τους Dreamy Whispers στη Νέα Ερυθραία

Τέσσερις υπέροχες φωνές, μια κιθάρα, ένα μπάσο, κάποιες φορές και κάποιο κρουστό: έτσι ξεκίνησαν οι Dreamy Whispers και πορεύονται «πειράζοντας» με κέφι και ταλέντο αγαπημένα disco, rock και pop κομμάτια.

Στις 3 Ιουλίου, τη βραδιά του Ιούλη που θα φωτίζει ένα ολόγιομο φεγγάρι, μας δίνουν ραντεβού στον κήπο της Μιράντας στη Νέα Ερυθραία φέρνοντας στις αποσκευές τους δημοφιλή τραγούδια (όπως τα «The way you make me feel» του Michael Jackson, «Happy» του Pharrell Williams, «Locked out of heaven» του Bruno Mars, «Chandelier» της Sia ή και το «All that she wants» των Ace of Base) μέσα από τη δική τους, γκρουβάτη ερμηνεία.

Αν έχετε πετύχει live τους σε κάποιο μπαρ ή τους ανακαλύψατε από βιντεάκια στο youtube στα οποία τραγουδούν σε πάρκα, σπίτια και σοκάκια, σημειώστε αυτό το κάλεσμα που, άλλωστε, είναι για καλό σκοπό, αφού την εκδήλωση διοργανώνει η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 210 9650916 ή μέσω e-mail στο teg@eps-ath.gr.

Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή: ένα σύντομο ιστορικό

Ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1972 για να προσφέρει στον άνθρωπο με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα. Στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή» παρέχεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων υψηλής ποιότητας για την εκπαίδευση, αποκατάσταση, ψυχαγωγία και κοινωνική ένταξη 240 παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με εγκεφαλική παράλυση.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή έχει τιμηθεί δύο φορές από την Ακαδημία Αθηνών για το «πολύπλευρο κοινωνικό και προνοιακό της έργο», καθώς και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Ευποιίας.

Είναι Οργανωτικό Μέλος για την Ελλάδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εγκεφαλικής Παράλυσης (ICPS) και μέλος του European Association of Service Providers for Persons With Disabilities (EASPD), της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και του «Δικτύου».

INFO:
Dreamy Whispers
Στον κήπο της Μιράντας στη Νέα Ερυθραία
3 Ιουλίου στις 19:30

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ