Μουσικη

Η Siouxsie επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις μετά από 10 χρόνια

Ξεκίνησε η περιοδεία που θα την φέρει στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Release Athens X SNF Nostos

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Release Athens X SNF Nostos 2023 | Siouxsie και Interpol

Η Siouxsie Sioux έδωσε την πρώτη της συναυλία μετά από 10 χρόνια - Ξεκίνησε η περιοδεία της βρετανίδας μουσικού που θα εμφανιστεί το καλοκαίρι στο Release Athens X SNF Nostos.

Το βράδυ της Τετάρτης στο Ancienne Belgique των Βρυξελλών, η θρυλική Siouxsie aka Ice Queen ανέβηκε στη σκηνή για πρώτη φόρα μετά από μια δεκαετία. Η τελευταία της εμφάνιση είχε πραγματοποιηθεί το 2013 στο Λονδίνο, και πιο συγκεκριμένα στο Meltdown Festival της Yoko Onο.

Siouxsie - Spellbound - Brussels - Ancienne Belgique - May 3 2023

Η βρετανίδα μουσικός, γνωστή ως τραγουδίστρια των Siouxsie & The Banshees, έπαιξε ένα σετ 17 τραγουδιών που κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα της καριέρας της με το βάρος βέβαια να πέφτει στους Banshees (“Spellbound”, “Cities in Dust”, “Peek-A-Boo”, “Happy House” μεταξύ άλλων), ενώ οι τυχεροί που παραβρεθήκαν στη συναυλία, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και δύο κλασικές διασκευές της, το “Dear Prudence” των Beatles και, φυσικά, το “Passenger” του Iggy Pop, με το οποίο τους καληνύχτισε.

Siouxsie "Happy house" - AB Bruxelles 03/05/23

Η Siouxsie τους επόμενους μήνες θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη περιοδεία, η οποία περιλαμβάνει και την Αθήνα, αφού η σπουδαία μουσικός θα εμφανιστεί στην Πλατεία Νερού στις 23 Ιουνίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Release Athens με το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Την ίδια ημέρα, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τους Interpol, Echo & The Bunnymen, Viagra Boys, Ladytron και The Haunted Youth.

Siouxsie Sioux, The Passenger live, Ancienne Belgique, 03.05.2023.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ