Μουσικη

Γιατί ο Έλτον Τζον έστειλε mail στον Λιούις Καπάλντι;

Τα συναισθήματα και το σύνδρομο που αντιμετώπιζε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλτον Τζον
© EPA

Έλτον Τζον: Ο λόγος που έστειλε mail στον Λιούις Καπάλντι - Τα συναισθήματα και το σύνδρομο που αντιμετώπιζε

Ο Λιούις Καπάλντι αποκάλυψε το περιεχόμενο email που έλαβε από τον Έλτον Τζον για να τον βοηθήσει να καταπολεμήσει τα συναισθήματα του συνδρόμου του απατεώνα.

Ο Σκωτσέζος τραγουδιστής και τραγουδοποιός συνεργάστηκε με το Netflix για ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now».

Εκτός από την καταγραφή της δημιουργίας του δεύτερου άλμπουμ του, το ντοκιμαντέρ εμβαθύνει στην οικογενειακή ζωή του Καπάλντι, καθώς και στους αγώνες του με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Σε πολλά σημεία, ο τραγουδιστής μιλά με ειλικρίνεια για το πώς η επίτευξη φήμης του έχει προκαλέσει πρόσθετες πιέσεις.

«Δεν είμαι σίγουρος για τις ικανότητές μου ως τραγουδοποιός και νομίζω ότι γίνεται χειρότερο, όσο πιο επιτυχημένος γίνομαι» παραδέχεται.

Ο Καπάλντι θίγει επίσης το θέμα του συνδρόμου του απατεώνα. Εξηγεί ότι είχε συζητήσει με τον Εντ Σίραν για την αίσθηση ανεπάρκειας που τον καταβάλλει και ότι στη συνέχεια ο Έλτον Τζον ήρθε σε επαφή μαζί του και προσπάθησε να τον ενθαρρύνει.

«Ο Έλτον Τζον μου έστειλε email στο οποίο ανέφερε: "Αγαπητέ Λιούις, μιλούσα με τον Εντ χθες και συζητήσαμε για σένα. Είπε ότι νιώθεις λίγο σαν απατεώνας. ******!" είπε ο Λιούις Καπάλντι».

«Έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου» ανέφερε ο Έλτον Τζον.

«Το άλμπουμ σου εξακολουθεί να είναι ψηλά σε όλο τον κόσμο. Και είναι το πρώτο σου άλμπουμ. Γράφεις όμορφα τραγούδια που έχουν απήχηση σε εκατομμύρια ανθρώπους. Είσαι υπέροχο ον και θαυμάσιος τραγουδιστής. Είσαι επίσης πολύ αστείος και πρωτότυπος. Το εννοώ ειλικρινά» ανέφερε στο email ο Έλτον Τζον.

Σύμφωνα με τον Καπάλντι, ο Έλτον Τζον ολοκλήρωσε το μήνυμά του με την υπόσχεση να τον επισκεφτεί για να τον βοηθήσει να πιστέψει στον εαυτό του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ