- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι Wet Leg έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Release Athens 2023
Θα πλαισιώσουν τους Madrugada, την Κυριακή 25 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού
Release Athens 2023: Οι Wet Leg θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μαζί με τους Madrugada, την Κυριακή 25 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.
Το Release Athens 2023 υποδέχεται τις Wet Leg, την Κυριακή 25 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Το πιο καυτό νέο indie-rock συγκρότημα έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα πλαισιώσει τους headliners, Madrugada, σε μια σπουδαία φεστιβαλική βραδιά, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η διοργάνωση του φεστιβάλ.
Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα.
Oι Wet Leg είναι οι νέες pop stars που περιμέναμε χρόνια να ανακαλύψουμε! Οι δύο φίλες, Rhian Teasdale και Hester Chambers, έφτιαξαν το συγκρότημα το 2019 με βασικό κίνητρο τη δωρεάν είσοδο στα μεγάλα φεστιβάλ της Αγγλίας αλλά το ακαταμάχητο ταλέντο τους τις ανέδειξε πολύ γρήγορα ως ένα από τα καλύτερα νέα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Τον Ιούνιο του 2021 και ενώ η πανδημία έχει αλλάξει τα πάντα, το πρώτο τραγούδι τους, το εθιστικό και μεγαλειώδες στην απλότητά του, «Chaise Longue», κυκλοφορεί και γίνεται αμέσως μεγάλη επιτυχία. Ένα εμφατικό «ήρθαμε για να μείνουμε» που απαίτησε την προσοχή μας. Το δεύτερο χτύπημα έρχεται 3 μήνες μετά, με το απολαυστικό «Wet Dream», και ολόκληρη η πρώτη τους περιοδεία γίνεται sold-out!
Το 2022, κυκλοφορεί το ντεμπούτο τους μέσα σε αποθέωση. Πείτε το όπως θέλετε - indie rock, post-punk, britpop - η ουσία είναι πως πρόκειται για έναν απολαυστικό, στο σύνολό του, δίσκο. Απελευθερωτικός, γεμάτος άψογες κιθάρες, κολλητικά riffs, διάθεση για χορό και στίχους με κοφτερό χιούμορ που μιλούν για το σεξ, τα πάρτι και τους χωρισμούς.
Η συνέχεια, ένας διαρκής θρίαμβος. Το άλμπουμ φτάνει στην κορυφή των charts στη Μεγάλη Βρετανία ενώ το ντουέτο θα πάρει δύο βραβεία Grammy, στην κατηγορία Best Alternative Album και Best Alternative Music Performance για το «Chaise Longue». Παράλληλα, στα Brit Awards θα επικρατήσουν στην κατηγορία της κορυφαίας Βρετανικής μπάντας και πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη.
Έχουν κάνει εμφανίσεις στα μεγαλύτερα μουσικά tv shows, συμμετέχουν στην παγκόσμια περιοδεία του -μεγάλου fan τους- Harry Styles, o Barak Obama τις συμπεριέλαβε στην playlist του και σε λίγους μήνες θα βρεθούν, για πρώτη φορά, στη σκηνή του Release Athens για ένα εκρηκτικό show.
Η προπώληση συνεχίζεται προς 45€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.
Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με αρχική τιμή 120€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.
Διάθεση εισιτηρίων:
- Τηλεφωνικά στο 11876
- Online στα releaseathens.gr / viva.gr
- Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης
Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο «Bar» και μετά δημιούργησαν το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα»
Φολκ, σόουλ, indie rock και τζαζ ήχοι για το πρώτο μισό της χρονιάς
Νέα εποχή για το θρυλικό συγκρότημα
Όλες οι εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης εστιάζουν στη θεματική «Ανατροπές»
Το συγκρότημα του Τζος Χομ κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι μετά από τρία χρόνια
Ένα τετραήμερο μουσικό mini fest στην αυλή του Black Duck από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου, από την ATHENS VOICE και το VOICE RADIO
Τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επέστρεψε για μια ακόμη χρονιά στον αγαπημένο αρχαιολογικό χώρο, όπου η Καμεράτα ερμήνευσε την όπερα «Ορφέας και Ευριδίκη» του Γκλουκ, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου
Η 67χρονη σταρ με την νέα της επιτυχία γράφει ξανά ιστορία στη μουσική βιομηχανία
Αποσύρεται από την περιοδεία του συγκροτήματος - Φίλοι και οικογένεια συγκεντρώνουν πόρους για τη θεραπεία της
Το συγκινητικό αντίο των συναδέλφων του
Την ανέβασαν στα επίσημα social media
Μαγική βραδιά στον Λόφο της Σάνης - Ρόμπερτ Πλαντ και Saving Grace ένωσαν το παρελθόν με το παρόν της παγκόσμιας ροκ σκηνής
...και δεν έχει καμία σχέση με τον ακτιβισμό και τη ζωής της διάσημης αδελφής της
Γιατί τα παλιά τραγούδια του σινεμά μοιάζουν και είναι (ακόμα) τόσο μεγάλα
Ο μυθικός frontman και μουσικός μιλάει στην ATHENS VOICE πριν τη headline εμφάνισή τους στο Sani Festival
Ο τραγουδιστής χαρακτήρισε την εμπειρία αυτή «ένα πραγματικό πανεπιστήμιο»
Ένα «ιδανικό» setlist του Κέιβ για την επόμενη φορά
Το σπουδαίο metal ραντεβού από το οποίο δεν έλειψε κανείς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.