Μουσικη

Αποσύρεται από τη μουσική ο Τζάστιν Μπίμπερ

Θέλει να φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζάστιν Μπίμπερ: Αποσύρεται από τη μουσική
© EPA/GIORGIO BENVENUTI

Τζάστιν Μπίμπερ: Αποσύρεται από τη μουσική στα 29 του χρόνια σύμφωνα με το RadarOnline.com

Μπορεί να μην έχει κλείσει καν τα 30 του χρόνια, ο Τζάστιν Μπίμπερ όμως φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να βγει στη... σύνταξη. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του RadarOnline.com, ο «πρίγκιπας της ποπ» έχει περιουσία περί τα 200 εκατομμύρια δολάρια και πηγές ανέφεραν ότι θέλει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και την καριέρα του, μαζί με την 26χρονη σύζυγό του, μοντέλο, Χέιλι Μπίμπερ. «Ο Τζάστιν δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η φήμη του τον βαραίνει πολύ» αποκάλυψε φίλος του, προσθέτοντας ότι: «Ακόμα και ο ψυχολόγος του λέει ότι αν αυτό που κάνει τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να το αφήσει στην άκρη».

Προς το παρόν ο ίδιος δεν τοποθετηθεί σχετικά με τα δημοσιεύματα, ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι τελευταίες συναυλίες του ακυρώθηκαν επικαλούμενος λόγους υγείας.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στο Instagram, ότι ακυρώνει το υπόλοιπο της περιοδείας του που άρχισε τον Φεβρουάριο του 2022 «για να ξεκουραστεί και να αισθανθεί καλύτερα».

«Αφού ξεκουράστηκα και συμβουλεύτηκα τους γιατρούς, την οικογένειά μου και την ομάδα μου, πήγα στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να συνεχίσω την περιοδεία. Έδωσα έξι συναυλίες, αλλά είχε πραγματικό κόστος για μένα» έγραψε τότε ο τραγουδιστής. «Λοιπόν, θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν. Θα είμαι εντάξει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ