Μουσικη

Η Róisín Murphy ακούγεται «CooCool» στο νέο της single από τη Ninja Tune

Ακούστε το νέο της τραγούδι με τον DJ Koze που μόλις κυκλοφόρησε

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Róisín Murphy υπέγραψε με τη δισκογραφική εταιρία Ninja Tune και κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «CooCool» σε συνεργασία με τον DJ Koze.
© Nik Pate

Η Róisín Murphy υπέγραψε με τη δισκογραφική εταιρία Ninja Tune και κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «CooCool» σε συνεργασία με τον DJ Koze.

Πολύπλευρη, πολύχρωμη και πάντα απρόβλεπτη, η Róisín Murphy επέστρεψε, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ανακοινώνοντας τη νέα της συνεργασία με τη θρυλική δισκογραφική εταιρία Ninja Tune και κυκλοφορώντας το πρώτο της καινούργιο τραγούδι μετά το 2021, το «CooCool», ένα «ανόητα ρομαντικό μικρό ποίημα αγάπης», ένα slow χορευτικό track με πολλές soul αναφορές και μία υπερμοντέρνα παραγωγή από τον DJ Koze.

«Όλα σε αυτό το τραγούδι είναι αληθινά και παιχνιδιάρικα. Μπορούμε να ερωτευτούμε και να διατηρήσουμε την αίσθηση του χιούμορ μας;» σχολίασε η Róisín Murphy, προτρέποντας τους ακροατές να αγκαλιάσουν το παιδί που κρύβουν μέσα τους.

Το νέο single της Róisín Murphy έρχεται ακολούθησε την ανακοίνωση του επερχόμενου live show της στο ιστορικό Royal Albert Hall στις 11 Μαΐου, το οποίο έγινε sold out μέσα σε μία μέρα.

Η Róisín Murphy ακούγεται «CooCool» στο νέο της single από τη Ninja Tune
© Nik Pate

«Δεν είχα ιδέα τι θα έκανα στη ζωή μου, ήμουν απλώς περίεργη» είχε δηλώσει στην ATHENS VOICE η Róisín Murphy, η Ιρλανδή τραγουδοποιός που άφησε εποχή με τους Moloko, κι επαναπροσδιόρισε την electronica. Και όπως φαίνεται η ικανότητά της να εξερευνά τον ήχο και την εικόνα της παραμένει μοναδική. Από το παγκόσμιο live stream που «έριξε» το Mixcloud την περίοδο του lockdown, μέχρι τις ζωντανές εμφανίσεις στα Homobloc, Brixton Academy, Coachella και Primavera Sound, η Róisín Murphy μεγαλώνει με κάθε ευκαιρία τον ενθουσιασμό για τα live gigs της.

Μετά από πέντε solo albums, αρκετά EPs και singles, αμέτρητα μοδάτα ντυσίματα, DJ sets στην Ίμπιζα, μια σειρά podcast και έναν ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του Netflix, «The Bastard Son & The Devil Himself», η Róisín Murphy υπόσχεται περισσότερη μουσική και περισσότερη αισιοδοξία για τη φετινή χρονιά. Ήταν, είναι, και θα είναι «CooCool». 

Róisín Murphy - 'CooCool' (Official Lyric Video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ